Artikel-ID : 00164820 / Laatst gewijzigd : 20-03-2018

Netflix-functies gebruiken

Netflix-functies die in dit artikel aan bod komen:

Subtitles
    (Ondertiteling) Profiles
    (Profielen) Parental control
    (Kinderslot) Programming questions
    (Vragen over programmering) Internet speed requirements
    (Vereisten voor internetsnelheid) 3D
    Netflix categories
    (Netflix-categorieën) Instant Queue
    (Wachtrij met direct beschikbare films) 4K
    Aspect ratio
    (Hoogte-breedteverhouding) 3D-knop op de afstandsbediening

Dit artikel is bedoeld om informatie te verstrekken over het gebruik van sommige populaire Netflix functies.
    OPMERKING: Ga naar de Netflix-website voor aanvullende informatie over Netflix-functies op apparaten van Sony.

Hoe kan ik de ondertiteling in- of uitschakelen als ik internetvideo's bekijk?

De beschikbaarheid van ondertiteling bij het bekijken van Netflix-internetvideo's is afhankelijk van de versie van de Netflix-app die is aangepast voor uw toestel. Lees dit artikel voor stapsgewijze instructies over hoe u de ondertiteling kunt in- of uitschakelen als u internetvideo's van Netflix bekijkt.

Wat zijn Netflix gebruikersprofielen en hoe kan ik deze gebruiken?

Met profielen kan elke gebruiker een eigen, persoonlijke Netflix-belevenis creëren, op basis van de films en tv-programma's die hij of zij graag bekijkt. Ga naar de Netflix Help Centre voor extra informatie over gebruikersprofielen en hoe ze te gebruiken .

Hoe moet de optie Kinderslot worden ingesteld voor Netflix-films?

Instelling en gebruik van het kinderslot zal verschillen, afhankelijk van de versie van de Netflix-app die door uw Netflix-apparaat wordt gebruikt. Lees dit artikel voor afbeeldingen en instructies over hoe u het  kinderslot voor Netflix-video-inhoud instelt ?

Internet-tv-zenders tonen verouderde programmering.
    De ordening van zenders en de beschikbare stations die op een apparaat worden gevonden, kunnen willekeurig worden gewijzigd. De wijziging is gebaseerd op de besluiten van de app-provider. Hoewel stations zoals de Netflix-app regelmatig worden bijgewerkt, kan het zijn dat andere niet zo vaak worden bijgewerkt. Om ervoor te zorgen dat de nieuwste programmering beschikbaar is, zorgt u ervoor dat de nieuwste update van de software (firmware) is gedownload en voert u vervolgens een vernieuwing van de internetstations uit.

Welke internetsnelheden worden voor Netflix aanbevolen?

De kwaliteit van de video tijdens het afspelen van een video via de Netflix-app is afhankelijk van de internetverbinding bij u thuis. Bekijk deze aanvullende informatie voor internetsnelheidsaanbevelingen voor Netflix, inclusief het afspelen van video's in HD of 4K Ultra HD.

Hoe komt het dat de Netflix-interface en de Netflix-categorieën niet hetzelfde zijn als die ik zie op een computer?

Speciaal voor elk product is een Netflix-app ontworpen. Om deze reden kunnen de Netflix-interface en beschikbare categorieën verschillen per apparaat en computer. Dit is normaal.

Hieronder staat een lijst met enkele categorieën die u mogelijk hebt:

• Instant Queue (Wachtrij met direct beschikbare films)
    • My List (Mijn lijst)
    • Top 10
    • Recently Watched (Recent bekeken)
    • Top Picks (Favorieten)
    • Drama
    • Comedy (Komedie)
    • Horror (Griezelen)
    • Sci-Fi & Fantasy (Science fiction en fantasy)
    • Action & Adventure (Actie en avontuur)
    • Children & Family (Voor kind en gezin)

OPMERKING: De Netflix-app kan niet handmatig worden geconfigureerd of gewijzigd. Eventuele wijzigingen in de app worden automatisch doorgevoerd door Netflix of de fabrikant van het apparaat.

Hoe kan ik films toevoegen aan Instant Queue (Wachtrij met direct beschikbare films) op het Netflix-kanaal?

Volg deze stappen om films toe te voegen zodat ze worden weergegeven in de Instant Queue (Wachtrij met direct beschikbare films)  op het Netflix-kanaal op uw internetvideoapparaat.

Kan ik Netflix streamen in Ultra HD 4K?
    Ga naar de Netflix-website voor up-to-date informatie over wat u nodig hebt om Ultra 4K HD te streamen.

Kan de hoogte-breedteverhouding van de tv worden gewijzigd tijdens het bekijken van een Netflix-video?

Bekijk dit artikel voor informatie over het wijzigen van de hoogte-breedteverhouding van de tv terwijl u een Netflix-video bekijkt.

De 3D-knop op de afstandsbediening werkt niet terwijl ik naar Netflix kijk.

Lees dit artikel om dat probleem op te lossen.