Artikel-ID : 00162883 / Laatst gewijzigd : 17-01-2018

Foutberichten en foutcodes Netflix

In de onderstaande tabel vindt u de oplossingen voor de verschillende foutcodes en foutmeldingen.

Als de fout die u ondervindt niet in de tabel wordt vermeld of als de oplossing waarnaar de koppeling verwijst geen oplossing van het probleem biedt, raadpleeg dan deze FAQ.
    Wat kan ik doen wanneer er een fout verschijnt terwijl ik Netflix gebruik?

BELANGRIJK: Dit antwoord is bedoeld om u te helpen bij het oplossen van de verschillende fouten die kunnen optreden als u de Netflix-app gebruikt. Foutmeldingen of foutcodes kunnen verschillen. Dit is afhankelijk van het apparaattype of versie van Netflix  die wordt gebruikt.

Foutmelding Oplossing
    Er verschijnt een foutcode wanneer ik de Netflix-videodienst probeer te starten Foutcodes: 60,102, 200, 300 en 600
    100 verschijnt wanneer ik de Netflix-videodienst probeer te starten Error: 100
    301 verschijnt wanneer ik toegang probeer te krijgen tot het Netflix-kanaal Error: 301
    5008 verschijnt wanneer ik de internetvideokanalen probeer te gebruiken Error: 5008
    1106 verschijnt wanneer ik een internetvideo wil bekijken Error: 1106
    Er verschijnt een foutcode wanneer ik internetinhoud probeer te openen of bij te werken Er verschijnt een foutmelding wanneer ik internetinhoud probeer te openen of bij te werken.
    Er verschijnt een foutmelding over de inhoud wanneer ik een Netflix-video wil bekijken Inhoudsfout
    Ik kan geen verbinding maken met Netflix Kan geen verbinding maken
    De melding 'This device is not enabled to play protected content' (Dit apparaat is niet geschikt voor het afspelen van beveiligde inhoud) verschijnt wanneer ik een video wil afspelen Beschermde inhoud
    De melding 'Exceeded the number of users' (Aantal gebruikers overschreden) verschijnt wanneer ik een film wil bekijken Aantal gebruikers overschreden
    Het recht om deze inhoud te bekijken is verlopen Recht op weergave is verlopen.
    Kan geen versleuteld materiaal afspelen Versleuteld materiaal
    Sorry, die titel is niet beschikbaar om direct te bekijken. Kies een andere titel om te bekijken Titel is niet beschikbaar
    De melding 'Register Device now' (Registreer het apparaat nu) verschijnt als ik de Netflix-app wil gebruiken Registreer het apparaat nu
    TVP-830 verschijnt wanneer ik probeer de Netflix-app te openen Error: TVP-830
    De melding 'Update needed' (Update vereist) verschijnt, ook al is er al een update uitgevoerd van het internetvideoapparaat Update vereist
    aip-701 verschijnt wanneer ik probeer toegang te krijgen tot Netflix Error: aip-701
    'Feature not available' (Functie niet beschikbaar) of 'Service cannot be accessed at this time' (Dienst is momenteel niet beschikbaar) Dienst is niet beschikbaar
    Error: De melding 'Feature Not Available' (Functie niet beschikbaar) verschijnt op mijn Blu-ray Disc-speler De melding 'Feature Not Available' (Functie niet beschikbaar) verschijnt op mijn Blu-ray Disc-speler.
    'Network error' (Netwerkfout) wordt weergegeven als ik probeer toegang te krijgen tot Netflix Network Error (Netwerkfout)
    We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel. Probeer het later nog eens of selecteer een andere titel Momenteel problemen bij het afspelen van deze titel
    aip-70 verschijnt wanneer ik probeer een Netflix-film af te spelen op een Google TV-apparaat Error: aip-70
    Er treedt een fout op wanneer ik probeer Netflix-films te bekijken in de Google Chrome-browser op een Google TV-apparaat Google Chrome-browser op een Google TV-apparaat
    We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel. De melding 'Please try again later or select a different title' (Probeer het later nog eens of selecteer een andere titel) wordt weergegeven Error: We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel. Probeer het later nog eens of selecteer een andere titel

We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel. Probeer het later nog eens of selecteer een andere titel

OPMERKING: Dit artikel is bedoeld voor de Google TV Blu-ray Disc-speler (NSZ-GT1) en voor internet-tv (NSX-GT-serie)

Error: We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel. Probeer het later nog eens of selecteer een andere titel
    De melding 'Process Timed Out' (Time-out tijdens proces) verschijnt wanneer ik probeer internetvideo-inhoud te openen Time-out tijdens proces
    Error: We ondervinden momenteel problemen bij het openen van deze titels voor u. Probeer het nog eens. Error: We ondervinden momenteel problemen bij het openen van deze titels voor u. Probeer het nog eens.
    Error: Sorry, we kunnen de Netflix-dienst niet bereiken. Probeer de Netflix-toepassing opnieuw op te starten. (Fout: 115) Error: Sorry, we kunnen de Netflix-dienst niet bereiken. Probeer de Netflix-toepassing opnieuw op te starten (fout: 115)
    Error: Dit titel is niet beschikbaar om direct te bekijken. Probeer een andere titel. (aip-703) Error: Dit titel is niet beschikbaar om direct te bekijken. Probeer een andere titel. (aip-703)