Artikel-ID : 00164964 / Laatst gewijzigd : 25-04-2018

De Netflix-app werkt niet of er doet zich een specifiek probleem voor als u de app probeert te gebruiken

Dit artikel is bedoeld om u te helpen met enkele problemen die u kunt ondervinden als u probeert video's op uw tv te bekijken via de Netflix-app.

Probleem Oplossing
    De video loopt vast of wordt opnieuw gebufferd als ik probeer Netflix-videostreaming te gebruiken. Netflix laadt langzaam of heeft een slechte videokwaliteit.
    De Netflix-app is traag of kan geen verbinding maken. Waarom kan ik geen verbinding maken met Netflix?
    De Netflix-app ontbreekt. Een of meer internetvideostations ontbreken.
    Process Timed Out (Time-out tijdens proces) verschijnt wanneer ik probeer internetvideo-inhoud te openen. Process Timed Out (Time-out tijdens proces) verschijnt wanneer ik probeer internetvideo-inhoud te openen.
    Ik kan een bepaald internetvideokanaal niet bekijken. Ik kan een bepaald internetvideokanaal niet bekijken.
    Ik heb geen toegang tot Netflix-video's via een proxyserver.

Het gebruik van proxyservers wordt niet ondersteund door de Netflix-service.

Netflix gaat terug naar de startpagina als ik probeer een film af te spelen. Netflix keert terug naar de startpagina als ik probeer een film af te spelen
    De Instant Queue (Wachtrij met direct beschikbare films) of My list (Mijn lijst) geeft niet de wijzigingen weer die zijn doorgevoerd op de computer. De Instant Queue (Wachtrij met direct beschikbare films) of My list (Mijn lijst) geeft niet de wijzigingen weer die zijn doorgevoerd in mijn Netflix-account.
    Het Netflix-menu heeft geen filmhoes, zoekfunctie of My List (Mijn lijst). Het Netflix-menu heeft geen filmhoes, zoekfunctie of My List (Mijn lijst).
    Het internetvideo-apparaat laat geen ondertiteling zien op de tv.

Hoe kan ik de ondertiteling uitschakelen als ik internetvideo's bekijk?

Terwijl ik naar Netflix kijk op de Android TV, vallen de ondertitels ineens weg.

Ik kan me niet aanmelden bij mijn Netflix-app met een Google TV-toestel. Aanmelden mislukt als ik de Netflix-app gebruik.
    De Blu-ray Disc-speler blokkeert nadat ik er een videostream van Netflix op heb afgespeeld. De Blu-ray Disc-speler blokkeert nadat een videostream van Netflix is afgelopen.
    De Netflix-app loopt soms vast of reageert traag. Er is een vertraging als ik de Netflix-videoservice gebruik.
    Ik kan me niet aanmelden bij de Netflix-app. Sommige knoppen worden grijs weergegeven als ik probeer me aan te melden bij Netflix-video.
    Verschillende problemen met openen van de Netflix-app via routers van Cisco/Linksys.

Netflix-problemen met miniaturen, Play Store wordt niet geladen, problemen met lijsten in apps voor tv en film of de provider niet kunnen vinden op basis van postcode op internet-tv's van Sony.

Als u de stappen voor probleemoplossing hebt gevolgd en het probleem dat u ondervindt niet is opgelost, kan dit een aanwijzing zijn dat de gewenste internetzender tijdelijk is uitgeschakeld. Ga naar het Netflix Help Centre voor de nieuwste updates en eventuele aanvullende informatie.