Artikel-ID : 00165557 / Laatst gewijzigd : 19-05-2017

De Netflix-service is niet beschikbaar of de Netflix-app ontbreekt

Dit artikel is bedoeld om u te helpen met problemen met toegang tot de Netflix-app op een internetvideoapparaat.

Probleem

Oplossing

Het Netflix-pictogram ontbreekt. Het Netflix-pictogram ontbreekt.
    Het scherm is leeg en ik kan geen toegang krijgen tot de Netflix-service voor video-on-demand. Volg de onderstaande stappen als het scherm leeg is wanneer u probeert toegang te krijgen tot Netflix.
    Een of meer internetvideostations ontbreken. Ordening van internetzenders, apps of beschikbare stations die u vindt op een internetvideoapparaat kunnen willekeurig worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
    De internetvideo-app geeft een fout of speelt geen enkele inhoud af. De internetvideo-app geeft een fout of speelt geen inhoud af als de app-ontwikkelaar bezig is met het bijwerken of onderhouden van de app.
    In het menu van de ontvanger zijn geen apps te vinden voor het streamen van video. In het menu van audio-ontvangers die na 31 december 2013 zijn geproduceerd, zijn alleen apps voor het streamen van audio beschikbaar.

Ga naar het Netflix Help Centre voor andere fouten met de verbinding en voor informatie over gemelde uitval van Netflix.