Artikel-ID : 00162032 / Laatst gewijzigd : 02-02-2017

Een Blu-ray Disc-speler, tv of netwerkmediaspeler verbinden met een netwerk voor breedbandinternet via een draadloze aansluiting

Voordat u uw Blu-ray Disc-speler, tv of netwerkmediaspeler aansluit op een thuisnetwerk via een Wi-Fi-verbinding is het belangrijk dat u het verschil weet tussen een voor LAN geschikt draadloos product en een product met een ingebouwde voorziening voor een draadloos LAN. Raadpleeg de meegeleverde handleiding van de tv voor informatie over welke van deze producten aanwezig is op uw voor internet geschikte videoapparaat van Sony.

Geschikt voor draadloos LAN:
    draadloos LAN-adapter

Voeg draadloze internettoegang toe aan uw voor Wi-Fi geschikte apparaat met de UWA-BR100 adapter voor draadloos LAN . Deze adapter wordt aangesloten op de USB-ingang van uw voor internet geschikte videoapparaat en met WPS-functionaliteit (Wi-Fi Protected Setup) kunt u eenvoudig uw tv aansluiten op uw thuisnetwerk, ongeacht welk type Wi-Fi u gebruikt.

OPMERKING: De draadloos LAN-adapter (UWA-BR100) is uit het assortiment genomen en is niet meer verkrijgbaar. AIs u nog niet in het bezit bent van een dergelijke adapter, dan dient u gebruik te maken van één van de volgende bedrade verbindingsopties.

Ingebouwd draadloos LAN:
    afbeelding
    Met een ingebouwde voorziening voor draadloos LAN kunt u toegang krijgen tot internet en uw thuisnetwerk, zonder dat u een aparte adapter hoeft aan te sluiten. Met deze functie kunt u eenvoudig verbinding maken met draadloos LAN en genieten van de voordelen van netwerkfunctionaliteit in een kabelvrije omgeving.

Het netwerk instellen:

BELANGRIJK:

• Indien u een draadloze hub, router of gameadapter gebruikt, dient u Wired Setup (Bedraad instellen) te selecteren in plaats van Wireless Setup (Draadloos instellen). De instelling Wireless Setup (Draadloos instellen) kan alleen worden gebruikt voor draadloze, voor LAN geschikte apparaten van Sony (met USB-adapter voor draadloos LAN UWA-BR100) of apparaten met een ingebouwde voorziening voor draadloos LAN.
    • Voor tv's die geschikt zijn voor draadloos LAN wordt alleen de UWA-BR100 ondersteund. USB-adapters voor draadloos LAN voor pc's worden niet ondersteund.
    • Met de netwerkfunctie kunt u uw tv met internet verbinden. De instelprocedure verschilt al naargelang het type netwerk en de LAN-router. Zorg voordat u uw internetverbinding instelt dat u een draadloze LAN-router configureert.

Klik op de bijbehorende koppeling hieronder voor de modelspecifieke stappen voor het instellen van het netwerk: