Artikel-ID : 00282834 / Laatst gewijzigd : 22-09-2022Afdrukken

Waar vind ik producthandleidingen, specificaties, firmware-/software-updates of drivers op de ondersteuningswebsite van Sony?

  Lees hoe u de ondersteuningswebsite van Sony kunt gebruiken om uw productpagina, handleidingen, firmware-/software-updates of drivers en productspecificaties te vinden. De beste manier om informatie over uw product te vinden is om eerst naar de productpagina van uw model te gaan voordat u op trefwoorden gaat zoeken.

  1. Hoe u uw productpagina kunt vinden
  2. Handleidingen en helpgidsen zoeken en gebruiken (online en PDF)
  3. Firmware-/software-updates/drivers zoeken
  4. Waar vindt u productspecificaties

  1. Hoe u uw productpagina kunt vinden

  De productpagina is altijd de beste plek om te beginnen. De zoekbalk op de productpagina is beperkt tot uw product, wat u helpt de meest relevante resultaten te vinden.

  1. Zoek uit wat uw modelnaam is. Als u het niet zeker weet, gaat u naar Waar vindt u de modelnaam en het serienummer?.
  2. Typ uw modelnaam (bijvoorbeeld KD-43X89J of WH-1000XM5) in de zoekbalk op de ondersteuningswebsite van Sony en klik vervolgens op de knop Search (Zoeken).
   • U kunt ook op uw productnaam klikken met behulp van de voorspellende zoekfunctie.
   • Zorg ervoor dat u de modelnaam goed typt (inclusief het koppelteken (-) indien van toepassing). De voorspellende zoekfunctie helpt u bij het goed typen van de modelnaam.

  Placeholder 'modelnaam' in de zoekbalk onder 'Welkom bij Sony Ondersteuning & Garantie'

  Automatische zoeksuggesties met verschillende opties voor modelnamen voor 'WH-1000XM': WH-1000XM4, WH1000XM5 etc.


  2. Handleidingen en helpgidsen zoeken en gebruiken (online en PDF)

  Op de productpagina vindt u de Handleiding en de Helpgids bij uw product in het tabblad Handleidingen. Ze zijn een uitstekende plek om te beginnen als u meer wilt weten over procedures, instellingen en het oplossen van problemen. (bijvoorbeeld hoe u uw toestel opnieuw instelt).

  Waar vindt u het tabblad 'Handleidingen' op de productpagina en de koppeling 'Helpgids' (webhandleiding) onder 'Handleidingen'?

  • De meeste producten bieden een uitgebreide Helpgids die u kunt openen via de productpagina.
  • De online Helpgids heeft een handige zoekbalk waarmee u snel informatie in de gids kunt vinden. Voer trefwoorden in die betrekking hebben op uw onderwerp: resetten, koppelen, instellingen, etc., om relevante informatie te vinden.
  • In de meeste gevallen kunt u de online Helpgids downloaden als PDF-bestand.
  • U kunt ook PDF-handleidingen downloaden (gebruiksaanwijzingen/referentiegids/opstartgids). Deze PDF-handleidingen kunnen worden gedownload of afgedrukt voor offline gebruik.
  • Druk op CTRL + F op het toetsenbord om de PDF-zoekopdracht te activeren, zodat u op trefwoorden kunt zoeken. In sommige gevallen kunt u op het indexmenu klikken om snel naar dat gedeelte te gaan.

  Helpgids voor de WH-1000XM5-koptelefoon. De knop 'Afdrukbare PDF' is gemarkeerd in de rechterbovenhoek.


  3. Firmware-/software-updates/drivers zoeken

  Zoek, download en leer hoe u de nieuwste firmware-/software-updates of drivers installeert door op het tabblad Downloads voor uw model te klikken.

  Met de nieuwste updates profiteert u van:

  • Nieuwe functies.
  • Oplossingen voor bekende problemen.
  • Verbeterde connectiviteit of compatibiliteit.

  Als u op een download klikt, gaat u naar de downloadpagina.Hier vindt u uw downloadbestand, evenals de toepasselijke modellen, systeemvereisten en een korte uitleg van hoe u de installatie uitvoert.

  Waar vindt u het tabblad 'Downloads' op de productpagina en nieuwe firmware-updates onder 'Downloads'

  U kunt meldingen ontvangen over toekomstige firmwareversies door uw product te downloaden en aan uw favorieten toe te voegen in de mobiele app Support by Sony.


  4. Waar vindt u productspecificaties

  Wilt u meer weten over de kenmerken, functies of andere specificaties van uw product? Op elke productpagina staat een koppeling 'Specificaties' onder de modelnaam.

  • TIP: er staat veel informatie op een specificatiepagina, dus druk op CTRL+F op uw toetsenbord om de zoekfunctie te gebruiken en de informatie die u nodig hebt sneller te vinden. Op de mobiele telefoon opent u het browsermenu en gebruikt u de functie 'zoeken op pagina'.

  De koppeling 'Specificaties' op de productpagina van het WH-1000XM5-model.