Artikel-ID : 00163995 / Laatst gewijzigd : 18-05-2017

Een verbinding instellen met een draadloos netwerk of toegangspunt

Volg deze stappen om een verbinding in te stellen met een draadloos netwerk of toegangspunt.

1. Klik op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.
    2. Klik in het Configuratiescherm op Netwerk en internet.
    3. Klik in het venster Netwerk en internet, onder Netwerkcentrum op Verbinding met een netwerk maken.
    4. Klik in het venster Verbinding met een netwerk maken, in het vak Selecteer een netwerk waarmee u verbinding wilt maken, op het gewenste netwerk om dit te selecteren en klik vervolgens op de knop Verbinden.
      1. Als u verbinding maakt met een Beveiligd netwerk, voert u in het venster Verbinding met een netwerk maken de beveiligingssleutel of wachtwoordzin in en klikt u vervolgens op de knop Verbinden.
      2. Als u verbinding wilt maken met een Onbeveiligd netwerk, klikt u in het venster Verbinding met een netwerk maken op Toch doorgaan.