Artikel-ID : 00282491 / Laatst gewijzigd : 30-06-2023Afdrukken

Kennisgeving met betrekking tot de geleidelijke beëindiging van Sony VAIO-updates en -downloads

    Sinds de beëindiging van Sony VAIO-activiteiten in 2014 heeft Sony het ter harte genomen om Sony VAIO-klanten te blijven ondersteunen. We hebben het beleid en de tijdlijnen voor het beëindigen van de ondersteuning door Microsoft voor de verschillende Windows-besturingssystemen gevolgd en stellen VAIO-downloads en -updates voor oudere Windows-versies buiten gebruik zodra die niet langer door Microsoft worden ondersteund.

    Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning voor Windows 8.1 — de laatste Windows-versie waarmee Sony VAIO-computers zijn geleverd — op 10 januari 2023 zal eindigen. Sony zal in navolging van deze aankondiging vanaf 31 maart 2023 geen reserveonderdelen, VAIO-patches, -updates en -downloads meer aanbieden op de ondersteuningswebsite en via VAIO Update. Als u nog steeds Sony VAIO-bestanden wilt downloaden voor onmiddellijk of later gebruik, doe dit dan vóór 31 maart 2023.

    We hopen dat u tevreden bent geweest met uw Sony VAIO en dat u dat in de nabije toekomst blijft. Bedankt voor uw begrip.