Artikel-ID : 00163959 / Laatst gewijzigd : 18-05-2017

Een apparaat verwijderen en opnieuw installeren met Apparaatbeheer

Volg deze stappen om apparaat te verwijderen en opnieuw te installeren met Apparaatbeheer.

1. Klik eerst op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.
    2. Klik in het Configuratiescherm op Hardware en geluiden.
    3. Klik in het venster Hardware en geluiden onder Apparaten en printers op Apparaatbeheer.
    4. Dubbelklik in het venster Apparaatbeheer op het categoriepictogram van het apparaat dat u wilt verwijderen.
    5. Klik onder de categorie Apparaatbeheer op het apparaat dat u wilt verwijderen.
    6. Klik in de menubalk op Actie.
    7. Klik in het menu Actie op Installatie ongedaan maken.
    8. Klik in het venster Verwijderen van apparaat bevestigen op OK.
    9. Klik in het venster Apparaatbeheer op de knop X in de rechterbovenhoek om het venster te sluiten.

OPMERKINGEN:

• Wanneer de computer opnieuw is gestart, wordt door het besturingssysteem het apparaat gevonden en wordt het besturingsprogramma automatisch geïnstalleerd.
      • Als het besturingssysteem het besturingsprogramma niet automatisch kan vinden, downloadt en installeert u het benodigde besturingsprogramma.