Artikel-ID : 00163969 / Laatst gewijzigd : 29-03-2019

De energiebeheerinstelling voor de draadloze adapter uitschakelen

Als u de energiebeheerinstelling voor de Wi-Fi- of WLAN-adapter uitschakelt, kan dit problemen met draadloze verbindingen oplossen, zoals uitgevallen of mislukte verbindingen.

1. Klik op de knop Start, typ in het zoekveld Apparaatbeheer en druk op Enter. Afbeelding

OPMERKING: Als u om een beheerderswachtwoord wordt gevraagd of als een Gebruikersaccountbeheer-aanwijzing wordt weergegeven, typt u het desbetreffende wachtwoord of klikt u op Doorgaan.

2. Dubbelklik in het venster Apparaatbeheer op Netwerkadapters om de lijst uit te vouwen.
    3. Klik onder Netwerkadapters op de juiste LAN-adapter om deze te selecteren.
    4. Klik op de menubalk op Actie en vervolgens op Eigenschappen.
    5. Klik in het venster Eigenschappen op het tabblad Energiebeheer.
    6. Klik in het tabblad Energiebeheer op het selectievakje naast De computer mag dit apparaat uitschakelen om energie te besparen om het vinkje te verwijderen.

OPMERKING: Sommige WLAN-adapters hebben nog een instelling voor energiebesparing, naast de instelling op het tabblad Energiebeheer. Klik op het tabblad Geavanceerd en probeer een instelling voor energiebesparing te vinden. Als u deze hebt gevonden, schakelt u de instelling uit.

7. Klik op de knop OK.