Artikel-ID : 00164469 / Laatst gewijzigd : 19-05-2017

Een programma verwijderen

Volg deze stappen om een programma te verwijderen.

BELANGRIJK: Deze procedure kunt u alleen uitvoeren als u bent aangemeld als Beheerder of met een account die beheerdersrechten heeft.

OPMERKING: Programma's die zijn gemaakt voor de besturingssystemen MS-DOS en Windows 3.x en 32-bits toepassingen die niet over een verwijderprogramma beschikken, moeten handmatig worden verwijderd van de harde schijf .

1. Klik eerst op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.
    2. Klik in het Configuratieschermonder Selecteer een categorie op het pictogram Programma’s installeren of verwijderen.
    3. Klik in het venster Programma’s installeren of verwijderen onder Geïnstalleerde programma's: op het te verwijderen programma om het te selecteren.

OPMERKING: Als een geïnstalleerd programma niet in de lijst staat, verwijdert u het met het verwijderprogramma van het programma zelf .

4. Klik op de knop Verwijderen.
    5. Volg de instructies op het scherm om het verwijderen van de toepassing te voltooien.

OPMERKING: Als het programma niet goed is verwijderd, installeert u het opnieuw  en probeert u nogmaals of u het kunt verwijderen.

6. Klik in het venster Programma's installeren of verwijderen op de knop Sluiten.