Artikel-ID : 00241020 / Laatst gewijzigd : 13-02-2020

De DCIM-map ontbreekt wanneer u de afbeeldingen op een computer probeert te bekijken.

Voer de onderstaande procedures uit om problemen op te lossen als de DCIM-map ontbreekt wanneer u probeert de afbeeldingen op een computer te bekijken.

1. Controleer of het pictogram van het verwijderbare station daadwerkelijk de camera is.
    2. Configureer het besturingssysteem van de computer zo dat alle verborgen bestanden en mappen worden weergegeven.

OPMERKINGEN:

• Als de DCIM-map nu verschijnt, dan heeft de map verborgen kenmerken die verwijderd moeten worden.
    • Als de DCIM-map nog steeds niet verschijnt, dan is het mogelijk dat de map van de media is verwijderd.