Artikel-ID : 00235217 / Laatst gewijzigd : 13-12-2019Afdrukken

Kennisgeving voor gratis reparatie: FE 16-35 mm F2.8 GM 'SEL1635GM' verwisselbare lens — 14 november 2019

  Wij hebben ontdekt dat, voor een klein aantal lenzen met E-bevestiging FE 16-35 mm F2.8 GM 'SEL1635 GM', de camera mogelijk niet goed werkt als de SEL1635GM-lens is bevestigd.

  Als u een of meer van de hieronder vermelde producten hebt die last hebben van dit zeldzame fenomeen (hieronder in meer detail beschreven), komt u in aanmerking voor ons gratis & reparatieprogramma*. Wij repareren de getroffen lens, gratis, tot en met 31 maart 2023.

  Raadpleeg de onderstaande gegevens voor meer informatie.


  We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat hierdoor wordt veroorzaakt en stellen uw begrip op prijs.

   

  * Het gratis reparatieprogramma dekt alleen de storing van een specifieke printplaat die dit probleem veroorzaakt. Als een ander onderdeel ervoor zorgt dat de lens defect raakt, kunnen servicekosten in rekening worden gebracht.


  Fenomeen:

  • De camera werkt mogelijk niet goed als de FE 16-35 mm F2.8 GM-lens is bevestigd.
  • De weergave op het achterscherm van de camera werkt mogelijk niet correct wanneer de FE 16-35 mm F2.8 GM-lens is bevestigd.

  Wat moet u doen?

  • Slechts een klein aantal van de geproduceerde units hebben last van dit zeldzame fenomeen. Gebruik onze serienummercontrole om te valideren of uw specifieke unit inderdaad last heeft van dit probleem.
  • Als uw lens deze symptomen vertoont en uw serienummer is gevalideerd, gaat u naar een bevoegd servicecentrum voor een gratis reparatie (u wordt omgeleid naar een erkend servicecentrum als uw serienummer is gevalideerd).

   

   

    Lijst van de serienummercontrole

   

  Waar vind ik het serienummer?

  Het productieserienummer staat gegraveerd op het plaatje op de zijkant van de lens.

   

  Aanmeldingsperiode gratis reparatieprogramma

  • Geldig tot en met 31 maart 2023