Artikel-ID : 00168400 / Laatst gewijzigd : 18-05-2017

USB-stuurprogramma's opnieuw installeren

Volg deze stappen om USB-stuurprogramma's opnieuw te installeren.

BELANGRIJK: Deze procedure kunt u alleen uitvoeren als u bent aangemeld als Beheerder of met een account die beheerdersrechten heeft.

1. Klik op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.
    2. Klik in het Configuratiescherm op Systeem en onderhoud.
    3. Klik in het venster Systeem en onderhoud op Apparaatbeheer.

OPMERKING: Als u om een beheerderswachtwoord wordt gevraagd of als een Gebruikersaccountbeheer-aanwijzing wordt weergegeven, typt u het desbetreffende wachtwoord of klikt u op Doorgaan.

4. Klik in het venster Apparaatbeheer op het plusteken (+) naast Universal Serial Bus-controllers om de lijst uit te vouwen.
    5. Klik in de lijst Universal Serial Bus-controllers op het desbetreffende USB-apparaat.
    6. Klik in de menubalk op Actie.
    7. Klik in het menu Actie op Installatie ongedaan maken.
    8. Klik in het venster Verwijderen van apparaat bevestigen op OK.
    9. Start de computer opnieuw op.