Artikel-ID : 00168409 / Laatst gewijzigd : 18-05-2017

USB-stuurprogramma's opnieuw installeren.

Volg deze stappen om USB-stuurprogramma's opnieuw te installeren.

1. Klik eerst op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.
    2. Klik in het Configuratiescherm op Hardware en geluiden.
    3. Klik in het venster Hardware en geluiden onder Apparaten en printers op Apparaatbeheer.
    4. Dubbelklik op Universal Serial Bus-controllers om de lijst uit te vouwen.
    5. Klik in de lijst Universal Serial Bus-controllers op het desbetreffende USB-apparaat.
    6. Klik in de menubalk op Actie.
    7. Klik in het menu Actie op Installatie ongedaan maken.
    8. Klik in het venster Verwijderen van apparaat bevestigen op OK.
    9. Start de computer opnieuw op.