Artikel-ID : 00168355 / Laatst gewijzigd : 29-03-2019

USB-stuurprogramma's opnieuw installeren.

Volg deze stappen om USB-stuurprogramma's opnieuw te installeren:

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op de toets met het Windows-logo en op x en klik in de lijst op Apparaatbeheer.Afbeelding

OPMERKINGEN: Omdat Apparaatbeheer van oudsher een bureaubladtoepassing is in Windows, gaat de interface over op het Bureaublad (als dat nog niet is gebeurd) en wordt het venster van Apparaatbeheer geopend.

2. Dubbelklik in het venster Apparaatbeheer op de lijst Universal Serial Bus-controllers om de lijst uit te vouwen. Afbeelding
    3. Klik in de lijst Universal Serial Bus-controllers op het desbetreffende USB-apparaat.
    4. Klik met de rechtermuisknop op het USB-apparaat en klik op Verwijderen.

OPMERKING:  U kunt het USB-apparaat ook vanuit het menu Actie verwijderen.

Afbeelding
    5. Klik in het venster Verwijderen van apparaat bevestigen op OK. Afbeelding
    6. Start de computer opnieuw op.
    7. Hierna wordt door het besturingssysteem het apparaat gevonden en worden de besturingsprogramma's automatisch opnieuw geïnstalleerd.

OPMERKING:  Als u wordt gevraagd om de installatieschijf van het stuurprogramma typt u C:\Windows\inf in het venster Hardware toevoegen.