Artikel-ID : 00126599 / Laatst gewijzigd : 29-03-2019

Video overdragen naar een computer met A/V-kabels (audio/video)

Om de procedure voor video-overdracht te kunnen uitvoeren, moet de computer beschikken over standaard A/V-ingangen (audio/video) en uitgerust zijn met compatibele software voor video-opname, zoals wordt geïllustreerd in de onderstaande afbeelding.

Afbeelding

Als uw pc geen standaard A/V-ingangsaansluitingen (audio/video) heeft, kunt u video's overdragen met een video-opnamekabel:

Afbeelding

1. Audio/video-uitgangsaansluiting
    2. A/V-verbindingskabel (bijgeleverd)
    3. Video-opnamekabel (los verkrijgbaar)

Volg de onderstaande procedures om de overdracht uit te voeren.

1. Sluit een A/V-kabel aan op de A/V-uitgang van de camcorder.

• Als uw camcorder standaard A/V-uitgangsaansluitingen heeft, gebruikt u standaard A/V-kabels voor de verbinding.
        AfbeeldingAfbeelding
      • Als uw camcorder een mini-A/V-uitgang heeft, gebruikt u een A/V-kabel met aan de ene kant een ministekker.
        AfbeeldingAfbeelding

2. Sluit de andere kant van de A/V-kabel aan op de A/V-ingang op de computer.
    3. Zet de camcorder op de stand VCR, VTR of PLAYBACK (Afspelen).
    4. Spoel de videobeelden op de camcorder naar het begin van het videofragment dat u wilt overdragen.
    5. Zet de computer aan.
    6. Open de video-opnamesoftware.
    7. Start de videobeelden op de camcorder.
    8. Importeer de videobeelden met de video-opnamesoftware.

OPMERKING: Omdat er veel verschillende programma's voor het opnemen en vastleggen van video (ook wel video capture genoemd) op de markt verkrijgbaar zijn en we niet weten welk programma u gebruikt, kan Sony geen specifieke instructies geven of ondersteuning bieden voor deze software van derden. Veel programma's voor het opnemen van video bieden echter gedetailleerde helpbestanden, waarin u specifieke instructies vindt over hoe u videobeelden vanaf een camcorder naar een computer kunt overdragen.