Artikel-ID : 00168391 / Laatst gewijzigd : 18-05-2017

USB-stuurprogramma's installeren

Volg deze procedure om de USB-stuurprogramma's opnieuw te installeren.

BELANGRIJK: Deze procedure kunt u alleen uitvoeren als u bent aangemeld als Beheerder of met een account die beheerdersrechten heeft.

1. Klik op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.
    2. Klik in het Configuratiescherm onder Selecteer een categorie op het pictogram Prestaties en onderhoud.
    3. Selecteer in het venster Prestaties en onderhoud onder of kies een Configuratiescherm-pictogram en dubbelklik op het pictogram Systeem.
    4. Klik in het venster Systeemeigenschappen op het tabblad Hardware.
    5. Klik op het tabblad Hardware in het vak Apparaatbeheer op de knop Apparaatbeheer.
    6. Dubbelklik in het venster Apparaatbeheer op de lijst Universal Serial Bus-controllers.
    7. Selecteer in de lijst Universal Serial Bus-controllers de desbetreffende hostcontroller door erop te klikken.
    8. Klik in de menubalk op Actie.
    9. Klik in het menu Actie op Installatie ongedaan maken.
    10. Klik in het venster Verwijderen van apparaat bevestigen op OK.
    11. Start de computer opnieuw op.

OPMERKINGEN:

• Door het besturingssysteem wordt het apparaat gevonden en worden de stuurprogramma's automatisch opnieuw geïnstalleerd.
      • Als u wordt gevraagd om de installatieschijf van het stuurprogramma typt u C:\Windows\inf in het venster Hardware toevoegen.
      • Het is misschien nodig om het besturingssysteem zo in te stellen dat alle bestanden worden getoond voordat u het bestand C:\Windows\inf opent.