Artikel-ID : 00185858 / Laatst gewijzigd : 11-10-2017

Zelfs als de geheugenkaart, die bestanden zou moeten terugschrijven in PlayMemories Home, in de camera is geplaatst, verschijnt deze niet als miniatuur in het weergavescherm.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Stel Media Settings (Media-instellingen) in op de geheugenkaart en stel Recording format (Opname-indeling) zo in dat de indeling overeenkomt met de configuratie van het bestand dat is teruggeschreven. Als in het weergavescherm nog steeds geen miniatuur verschijnt, moet u het beeldendatabasebestand op de camera repareren.

Ga naar het menu en voer Repair Img. DB F. (Beeldendatabasebestand herstellen) uit.