Artikel-ID : 00204199 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Compatibiliteit met XAV/stuurbediening

Algemene opmerkingen

• De compatibiliteit wordt alleen bevestigd voor de hieronder genoemde Japanse autofabrikanten
    • Sony raadt aan om de installatie door een professionele installateur uit te laten voeren.
    • Autofabrikanten kunnen de specificaties van de bedrading zonder kennisgeving wijzigen. Identificeer de juiste kabels voordat u met de installatie begint.
    • Raadpleeg de handleiding of neem contact op met uw autodealer of de fabrikant van uw auto voor meer informatie.
    • Alle aansluitingen die in deze tabel worden weergegeven, zijn aan de kant van de bedrading, niet aan de kant van de aansluiting.
    • We raden u aan om alle installaties van autoradio's uit te laten voeren door een gekwalificeerde, professionele installateur.
    • Voorkom schade en zorg ervoor dat elk snoer goed is aangesloten.
    • Isoleer niet-gebruikte draden om veiligheidsredenen met isolatietape.
    • Sluit de kabel niet aan als u de stuurbedieningsfunctie niet gebruikt.
    • Deze informatie is onderhevig aan wijzigingen zonder kennisgeving.

Bij XAV meegeleverde kabel

Bij XAV-65 meegeleverde kabel

Configuraties voor bedrading van auto

FabrikantType aansluitingToewijzing van pinsOpmerkingen
    Toyota20Ptoyota 20-pinIngang 1:1
    Ingang 2:2
    GND = G

26Ptoyota 26-pinIngang 1:1
    Ingang 2:2
    GND = G

28Ptoyota 28-pinIngang 1:1
    Ingang 2:2
    GND = G

Honda20P-Ahonda 20-pinconfiguratie aIngang 1:1
    ingang 2: N/C
    GND = G

20P-Bhonda 20-pinconfiguratie bIngang 1:1
    ingang 2: N/C
    GND = G

24Phonda 24-pinIngang 1:1
    ingang 2: N/C
    GND = G

Nissan16P-Anissan 16-pinconfiguratie aIngang 1:1
    Ingang 2:2
    GND = G

16P-Bnissan 16-pinconfiguratie bIngang 1:1
    Ingang 2:2
    GND = G

20Pnissan 20-pinIngang 1:1
    Ingang 2:2
    GND = G

Mitsubishi20Pmitsubishi 20-pinIngang 1:1
    ingang 2: N/C
    GND = G

Mazda24PMazda 24-pinIngang 1:1
    ingang 2: N/C
    GND = G

Subaru8PSubaru 8-pinIngang 1:1
    ingang 2: N/C
    GND = G

20PSubaru 20-pinIngang 1:1
    ingang 2: N/C
    GND = G

Maruti Suzuki20PSuzuki 20-pinIngang 1:1
    ingang 2: N/C
    GND = G