Artikel-ID : 00230240 / Laatst gewijzigd : 05-08-2019

Apps die aan het beginscherm zijn toegevoegd, worden niet gestart wanneer u erop tikt

De apps die via Settings (Instellingen) > Add Apps (Apps toevoegen) aan het beginscherm zijn toegevoegd, worden mogelijk niet gestart wanneer u erop tikt nadat u de App Remote voor Android hebt bijgewerkt naar versie 2.2.1. Volg deze stappen om de apps te openen:

1. Open de app App Remote op uw smartphone.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer App Control by Voice (Apps beheren met spraakbediening).
    4. Registreer de apps die niet starten via de volgende opties:
      • Menu van de navigatieapp
      • Menu van telefoonboekapp
      • Menu van de audio-app
      • Menu van de video-app