Artikel-ID : 00175994 / Laatst gewijzigd : 04-06-2019

De navigatieroute die door de Apple CarPlay/Android Auto-toepassing is ingesteld, wordt geannuleerd.

De navigatieroute die door de Apple CarPlay/Android Auto-toepassing is ingesteld, wordt in de volgende situatie geannuleerd.

• Wanneer er een navigatiescherm wordt weergegeven op het apparaat via XA-NV400 of een ander extern apparaat nadat er een route is ingesteld door de Apple CarPlay/Android Auto-toepassing.