Artikel-ID : 00240187 / Laatst gewijzigd : 26-05-2020

Er verschijnt geen gegeven als ik via de autoradio toegang zoek tot de contactpersonen

Afhankelijk van uw telefoon kan er een bericht verschijnen waarin u om toegang wordt gevraagd tot uw contactpersonen. Zorg ervoor dat u toegang verleent of wijzig de instellingen van uw telefoon zodat het bericht niet wordt weergegeven en maak vervolgens opnieuw handsfree verbinding. Controleer de handleiding bij uw apparaat voor modelspecifieke informatie.