Artikel-ID : 00237612 / Laatst gewijzigd : 02-04-2024Afdrukken

Xperia Companion

Softwarereparatie

Xperia Companion biedt een eenvoudige manier om een softwarereparatie uit te voeren.

Opmerking

De back-up-, herstel-, overdracht-, blader-, muziek- en fotofuncties worden niet meer ondersteund.

Als u met Xperia Companion geback-upte content wilt herstellen op apparaten die vóór 2019 zijn uitgebracht, gebruikt u Xperia Companion Ver.2.20.

Xperia Companion is beschikbaar voor Windows en Mac OS. Klik op de onderstaande koppeling voor de relevante installatie-instructies en systeemvereisten.

Software-updateSoftwarereparatieBack-upHerstellenOverdrachtMuziekBladeren
    Ver.2.20.xxProducten die vóór 2019 zijn uitgebrachtN.v.t.N.v.t.N.v.t.N.v.t.N.v.t.N.v.t.
    Producten die in 2019 of later zijn uitgebrachtN.v.t.N.v.t.N.v.t.N.v.t.N.v.t.N.v.t.N.v.t.
    Ver.24.xx.xxAlle Xperia-productenN.v.t.N.v.t.N.v.t.N.v.t.N.v.t.N.v.t.

Xperia Companion voor Windows OS

Xperia Companion voor Mac OS

Xperia Companion Ver.2.20 downloaden
    Opmerking: Xperia Companion Ver.2.20 heeft alleen de herstelfunctie.

Xperia Companion voor Windows Ver.2.20

Xperia Companion voor Mac OS Ver.2.20