• Vereisten

Android 4.4 en hoger, Bluetooth® 4.0 Low Energy (BLE), Lifelog-app, Smart Connect-app, SmartBand host-app, 1 GB RAM of meer

• Indicatielampjes

3 LED-lampjes

• Bediening

Life Bookmark-toets, Media-afstandbediening (tikfunctie)

• Kleuren

Zwart, Bruin leer

• Optionele accessoires

Polsbanden in 9 kleuren (los verkrijgbaar)

• Compatibel

SmartBand SWR10 en de Android-app Lifelog worden ondersteund voor apparaten met Android 4.4 en hoger. Apparaten moeten Bluetooth® 4 Low Energy ondersteunen.

• Waterdicht

IP58-geclassificeerd

• Verbindingsstukken

Bluetooth® 4.0 Low Energy (BLE), Koppelen en verbinden via NFC, Alleen laden via Micro USB (geen dataoverdracht)