Artikel-ID : 00096821 / Laatst gewijzigd : 08-10-2014Afdrukken

Hoe installeer ik de laatste Windows 8.1 update?

  Voordat je verdergaat met het installeren van de nieuwste Windows 8.1 update, moet er aan twee vereisten worden voldaan:

  1. Het Windows 8.1-besturingssysteem moet geïnstalleerd zijn op je computer.

   OPMERKING: Als je niet Windows 8.1 gebruikt, moet je het besturingssysteem bijwerken naar Windows 8.1.

  2. De Windows 8.1 Servicing Stack Update moet geïnstalleerd zijn. Deze component beheert de installatie en het verwijderen van software-updates. Als de computer onverwacht wordt uitgezet of er een fout optreedt tijdens de installatie van de Windows 8.1 update, zal de servicing stack-updatecomponent de problemen oplossen.  

   OPMERKINGEN:

   • Als het Windows Update is ingesteld om updates automatisch te downloaden, zal de Windows 8.1 Servicing Stack Update automatisch gedownload en geïnstalleerd worden.
   • Als het Windows Update niet is ingesteld om updates automatisch te downloaden, kun je de Windows 8.1 Servicing Stack Update installeren door er manueel naar te zoeken, of door de update van de Microsoft Support-website te halen.

  Wanneer aan beide vereisten is voldaan en de update door Microsoft beschikbaar werd gesteld, zal de Windows 8.1 Update automatisch worden geïnstalleerd via het Windows Update.

  OPMERKING: Als het Windows Update niet is ingesteld om updates automatisch te downloaden, kun je de update installeren door manueel het hulpprogramma ernaar te doen zoeken, of door de update van de Microsoft Support-website te halen.

  Meer informatie over de verbeteringen en correcties in deze update vind je in het volgende artikel in de Knowledge Base: http://support.microsoft.com/kb/2975719.