Artikel-ID : 00108808 / Laatst gewijzigd : 04-03-2015

Hoe herstel ik alle algemene instellingen terug naar de fabrieksinstellingen?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Ga hiervoor als volgt te werk:

• Druk op de MENU-toets op de afstandsbediening om het menuscherm weer te geven.
  • Selecteer Initialize (Initialiseren) op het tabblad Settings (Instellingen) van het menuscherm.
  • Selecteer Reset (Resetten) in het menu Initialize (Initialiseren).
  • Selecteer Ja in het bevestigingsscherm.

OPMERKING:
Alle aangepaste waarden, behalve de klokinstellingen, keren terug naar de fabrieksinstellingen.