Artikel-ID : 00230232 / Laatst gewijzigd : 05-08-2019

Geen geluid uit mijn draadloze Glass Sound Speaker bij gebruik van een Bluetooth-verbinding

Controleer het volgende.

• Controleer of het Bluetooth-lampje aan de onderkant van de speaker brandt.
      Bluetooth-lampje van de Glass Sound Speaker
    • Verhoog het volume van de speaker en het aangesloten apparaat.
    • Als de speaker is aangesloten op een computer met muzieksoftware, start dan de muzieksoftware opnieuw.
    • Als er een audiokabel op de speaker is aangesloten, drukt u op de knop BLUETOOTH/PAIRING aan de onderkant van de speaker of koppelt u het apparaat los dat is aangesloten op de AUDIO IN-poort van de speaker.
    • De Bluetooth-verbinding wordt verbroken als er muziek wordt afgespeeld via het Wi-Fi-netwerk of met de knop (Push & Play).
      Als de verbinding niet automatisch wordt hersteld, drukt u op de knop BLUETOOTH/PAIRING aan de onderkant van de speaker om opnieuw verbinding te maken.
    • Schakel de Bluetooth-functie van het aangesloten apparaat uit en vervolgens weer in.

Als het probleem niet is opgelost, verwijdert u de apparaatinformatie van apparaten die via een Bluetooth-verbinding zijn verbonden en koppelt u deze opnieuw.