Artikel-ID : 00230285 / Laatst gewijzigd : 05-08-2019

Het geluid van de draadloze Glass Sound Speaker (LSPX-S2) wordt onderbroken of valt weg

Afhankelijk van de gebruiksomstandigheden kan het geluid op uw LSPX-S2-speaker worden onderbroken of wegvallen. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

• Gebruik de speaker zo ver mogelijk uit de buurt van deze gebieden:
      • Plaatsen waar een draadloos LAN-toegangspunt is ingesteld.
      • Actieve magnetrons in de omgeving, tv's, radio's, tuners en andere dergelijke apparaten.

• Plaats het verbonden Bluetooth®-apparaat dichter bij de speaker.
      • Er kunnen problemen optreden als er muren, mensen, metaal of andere objecten zijn die de Bluetooth-communicatie tussen de speaker en uw mobiele apparaten verstoren.

• Er treden ook problemen op als u apps gebruikt of de instellingen van uw mobiele apparaten opent. Stop het afspelen via Bluetooth wanneer u deze bewerkingen uitvoert.

• Als u verbinding hebt met een mobiel apparaat, start u dit apparaat opnieuw op voordat u opnieuw verbinding maakt met de speaker via de Bluetooth-functie.

• Als u de functie Speaker Add (Speaker toevoegen) gebruikt, plaatst u de twee speakers dicht bij elkaar.

• Het probleem kan ook worden opgelost door de Music Center-app te gebruiken om de Bluetooth-codec in te stellen op SBC.
      • Het kan ook mogelijk zijn om de codec voor de Bluetooth-verbinding te configureren op uw Walkman®-speler of Xperia™-apparaten.
      • Raadpleeg de handleiding bij uw mobiele apparaat voor meer informatie.

• De DLNA®-compatibele server is overbelast. Sluit alle actieve toepassingen af.