• Beeldformaat (inch/cm)

6 /15.24

• Technologie

E Ink® Pearl-aanraakscherm

• Resolutie

800 x 600 (h x b)

• Grijstinten

Grijstinten met 16 niveaus

• Ingebouwd Flash-geheugen (MB)

2 GB (circa 1200 digitale boeken) (*1)

• Sleuf voor Memory Stick™ MS DUO

JA

• SD-kaartsleuf

JA

• Levensduur batterij (bij lezen van EPUB digitale boeken)

Twee weken lezen

• Battery Type

Ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij: DC 3,7 V

• USB

High Speed USB

• DRM (beveiligde/aangeschafte) digitale boeken en tekstbestanden

EPUB digitale boeken (Adept) BBeB digitale boeken (Marlin)

• Afbeeldings- en fotobestanden

JPEG, GIF, PNG, BMP

• Onbeveiligde/gratis digitale boeken en tekstbestanden

EPUB eBook, Adobe® PDF, Microsoft® Word, TXT, RTF, BBeB (*2)

• Onbeveiligde audiobestanden

Mp3, AAC (niet de meeste DRM-audio)

• Diepte (mm)

9,6

• Audio-uitgang

3,5mm-stereomini-aansluiting (voor hoofdtelefoon enz.)

• Breedte (mm)

118,8

• Hoogte (mm)

168

• Gewicht (g)

215

• Snel aan de slag

JA

• Micro-USB-kabel

JA

• Reader Library-software

JA

• Vaste schijf

Windows: 100 MB of meer (Windows) beschikbaar, Macintosh: 60 MB of meer (Mac OS) beschikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid inhoud is mogelijk meer ruimte vereist.

• Internetaansluiting

Breedband aanbevolen

• USB-poort

USB-poort (compatibel met High-Speed USB)

• Processor

Windows: 800-MHz Celeron-processor of beter Macintosh: Intel-, PowerPC G3-, G4- of G5-processor

• RAM

128 MB of meer (minimaal 512 MB voor Windows 7, Windows Vista)

• Besturingssysteem

Microsoft Windows 7 (32-/64-bits), Microsoft Windows Vista (32-/64-bits), Microsoft Windows XP (alleen 32-bits), Mac OS X versie 10.6.2 of hoger, 10.5.6 of hoger, 10.4.11 of hoger

• (*1)

De hoeveelheid beschikbaar geheugen is afhankelijk van de grootte van de vooraf geladen voorbeelden, Reader Library ondersteunt geen .docx-bestanden op Macintosh. Word-bestanden worden alleen automatisch naar RTF-bestanden geconverteerd als Microsoft Word op uw computer is geïnstalleerd