• Beeldformaat (cm/inch)

15,2 cm (6 inch)

• Aanraakscherm

Superieur aanraakscherm

• Grijstinten

Grijstinten met 16 niveaus

• Resolutie

800 x 600 (h x b)

• Technologie

E Ink® Pearl-scherm

• MicroSD-kaartsleuf

JA

• Ingebouwde geheugencapaciteit

2 GB (circa 1200 digitale boeken) (*1)

• Batterijlevensduur (*2) (bij lezen van EPUB digitale boeken)

Ruim een maand (draadloze ontvangst uitgeschakeld), tot circa drie weken (draadloze ontvangst ingeschakeld)

• Battery Type

Ingebouwde oplaadbare batterij: 3,7 V DC

• USB

High Speed USB

• DRM (beveiligde/aangeschafte) digitale boeken en tekstbestanden

EPUB eBooks, Adobe® PDF

• Afbeeldings- en fotobestanden

JPEG, GIF, PNG, BMP

• Onbeveiligde/gratis digitale boeken en tekstbestanden

EPUB eBook, Adobe® PDF, TXT

• Onbeveiligde audiobestanden

Mp3, AAC (niet de meeste DRM-audio)

• Diepte (mm)

8,9

• Audio-uitgang

3,5mm-stereomini-aansluiting (voor hoofdtelefoon enz.)

• Breedte (mm)

110

• Hoogte (mm)

173

• Gewicht (g)

168

• Kleur

Zwart

• Snel aan de slag

JA

• Pen

JA

• Micro-USB-kabel

JA

• Reader voor pc/Reader voor Mac (*3)

JA

• Vaste schijf

250 MB of meer. Afhankelijk van de hoeveelheid inhoud is mogelijk meer ruimte vereist.

• Internetaansluiting

Breedband aanbevolen

• USB-poort

USB-poort (compatibel met High-Speed USB)

• Processor

Intel-processor van 1 GHz

• RAM

512 MB

• Besturingssysteem

Windows 8, Windows 8 Pro, Microsoft Windows 7 (32-/64-bits), Microsoft Windows Vista (32-/64-bits), Microsoft Windows XP (alleen 32-bits), Mac OS X versie 10.8.1 (Mountain Lion) of hoger, 10.7.3 of hoger, 10.6.8 of hoger, 10.5.8 of hoger

• Scherm

Schermresolutie van 1024 x 768 met 24-bits kleuren

• Wi-Fi®

JA (802.11b/g/n), WPS-configuratie (Wi-Fi Protected Setup) met een druk op de knop, standaardbrowser

• *

's Werelds lichtste nieuwe eBook Reader met een beeldformaat (diagonaal) van 15,2 cm (6 inch) is vanaf 31 augustus 2011 verkrijgbaar in de winkels

• (*1)

De hoeveelheid beschikbaar geheugen is afhankelijk van de grootte van de vooraf geladen voorbeelden, Iedere dag circa 30 minuten lezen. In gebieden met een slechte dekking is het batterijverbruik tijdens draadloos gebruik hoger. De daadwerkelijke batterijlevensduur hangt af van draadloos gebruik, instellingen, batterij en omgevingsomstandigheden., Sluit uw Reader™ met Wi-Fi® aan op uw pc of Mac en u kunt via het installatieprogramma-startprogramma digitale boeken downloaden