• Beeldformaat (cm/inch)

15,2 cm (6 inch)

• Aanraakscherm

Superieur aanraakscherm

• Grijstinten

Grijstinten met 16 niveaus

• Resolutie

800 x 600 (h x b)

• Technologie

E Ink® Pearl-scherm met coating die schittering tegengaat

• MicroSD-kaartsleuf

JA

• Ingebouwde geheugencapaciteit

2 GB (circa 1200 digitale boeken) (*1)

• Batterijlevensduur (*2) (bij lezen van EPUB digitale boeken)

Tot ongeveer 2 maanden (draadloos uit), tot ongeveer 6 weken (draadloos aan)

• Battery Type

Ingebouwde oplaadbare batterij: 3,7 V DC

• USB

High Speed USB

• DRM (beveiligde/aangeschafte) digitale boeken en tekstbestanden

EPUB eBooks, Adobe® PDF

• Afbeeldings- en fotobestanden

JPEG, GIF, PNG, BMP

• Onbeveiligde/gratis digitale boeken en tekstbestanden

EPUB eBooks, Adobe® PDF, TXT

• Breedte (mm)

110

• Gewicht (g)

164

• Diepte (mm)

9,1

• Hoogte (mm)

173

• Snel aan de slag

JA

• Pen

JA

• Micro-USB-kabel

JA

• Reader voor pc/Reader voor Mac (*3)

JA

• Vaste schijf

Windows: 100 MB of meer (Windows) beschikbaar, Macintosh: 60 MB of meer (Mac OS) beschikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid inhoud is mogelijk meer ruimte vereist.

• Internetaansluiting

Breedband aanbevolen

• USB-poort

USB-poort (compatibel met High-Speed USB)

• Processor

Windows: 800 MHz Celeron-processor of beter, Macintosh: Intel-, PowerPC G3-, G4- of G5-processor

• RAM

128 MB of meer (minimaal 512 MB voor Windows 7, Windows Vista)

• Besturingssysteem

Windows 8, Windows 8 Pro, Microsoft Windows 7 (32-/64-bits), Microsoft Windows Vista (32-/64-bits), Microsoft Windows XP (alleen 32-bits), Mac OS X versie 10.8.1 (Mountain Lion) of hoger, 10.7.3 of hoger, 10.6.8 of hoger, 10.5.8 of hoger

• Wi-Fi®

JA (802.11b/g/n), WPS-configuratie (Wi-Fi Protected Setup) met een druk op de knop, standaardbrowser

• (*1)

Iedere dag circa 30 minuten lezen. In gebieden met een slechte dekking is het batterijverbruik tijdens draadloos gebruik hoger. De daadwerkelijke batterijlevensduur hangt af van draadloos gebruik, instellingen, batterij en omgevingsomstandigheden., Sluit uw Reader™ met Wi-Fi® aan op uw pc of Mac en u kunt via het installatieprogramma-startprogramma digitale boeken downloaden