Navigatie overslaan
Technologie
E Ink® Pearl-scherm
Aanraakscherm
Superieur aanraakscherm
Beeldformaat (cm/inch)
15,2 cm (6 inch)
Resolutie
800 x 600 (h x b)
Grijstinten
Grijstinten met 16 niveaus
Ingebouwde geheugencapaciteit
2 GB (circa 1200 digitale boeken) (*1)
MicroSD-kaartsleuf
JA
Battery Type
Ingebouwde oplaadbare batterij: 3,7 V DC
Batterijlevensduur (*2) (bij lezen van EPUB digitale boeken)
Ruim een maand (draadloze ontvangst uitgeschakeld), tot circa drie weken (draadloze ontvangst ingeschakeld)
USB
High Speed USB
Onbeveiligde/gratis digitale boeken en tekstbestanden
EPUB eBook, Adobe® PDF, TXT
DRM (beveiligde/aangeschafte) digitale boeken en tekstbestanden
EPUB eBooks, Adobe® PDF
Onbeveiligde audiobestanden
Mp3, AAC (niet de meeste DRM-audio)
Afbeeldings- en fotobestanden
JPEG, GIF, PNG, BMP
Breedte (mm)
110
Hoogte (mm)
173
Diepte (mm)
8,9
Gewicht (g)
168
Audio-uitgang
3,5mm-stereomini-aansluiting (voor hoofdtelefoon enz.)
Kleur
Zwart
Micro-USB-kabel
JA
Pen
JA
Snel aan de slag
JA
Reader voor pc/Reader voor Mac (*3)
JA
Besturingssysteem
Windows 8, Windows 8 Pro, Microsoft Windows 7 (32-/64-bits), Microsoft Windows Vista (32-/64-bits), Microsoft Windows XP (alleen 32-bits), Mac OS X versie 10.8.1 (Mountain Lion) of hoger, 10.7.3 of hoger, 10.6.8 of hoger, 10.5.8 of hoger
Processor
Intel-processor van 1 GHz
RAM
512 MB
Vaste schijf
250 MB of meer. Afhankelijk van de hoeveelheid inhoud is mogelijk meer ruimte vereist.
Scherm
Schermresolutie van 1024 x 768 met 24-bits kleuren
USB-poort
USB-poort (compatibel met High-Speed USB)
Internetaansluiting
Breedband aanbevolen
Wi-Fi®
JA (802.11b/g/n), WPS-configuratie (Wi-Fi Protected Setup) met een druk op de knop, standaardbrowser
*
's Werelds lichtste nieuwe eBook Reader met een beeldformaat (diagonaal) van 15,2 cm (6 inch) is vanaf 31 augustus 2011 verkrijgbaar in de winkels
(*1)
De hoeveelheid beschikbaar geheugen is afhankelijk van de grootte van de vooraf geladen voorbeelden
(*2)
Iedere dag circa 30 minuten lezen. In gebieden met een slechte dekking is het batterijverbruik tijdens draadloos gebruik hoger. De daadwerkelijke batterijlevensduur hangt af van draadloos gebruik, instellingen, batterij en omgevingsomstandigheden.
(*3)
Sluit uw Reader™ met Wi-Fi® aan op uw pc of Mac en u kunt via het installatieprogramma-startprogramma digitale boeken downloaden