Van toepassing op model

Deze informatie geldt voor de volgende modellen:

• SRS-RA3000
  • SRS-RA5000

Over deze download

Voordelen en verbeteringen

• Voegt ondersteuning toe voor Amazon Music HD 360 Reality Audio, beschikbaar via Amazon Music HD
  • Werkt Chromecast built-in voor Audio v1.44 bij ter ondersteuning van Google Cast 360 Reality Audio

BELANGRIJK: U moet deze firmware-update uitvoeren om de muziekdistributieservice met Chromecast ingebouwd te kunnen blijven gebruiken. Deze wordt automatisch geïnstalleerd op een moment dat er een actieve netwerkverbinding beschikbaar is en het apparaat niet wordt gebruikt.

Systeemvereisten

• Een Android-apparaat (V5.0 of nieuwer) of een iOS-apparaat (iOS 11.0 of nieuwer)
  • Een actieve internetverbinding
  • De nieuwste versie van de Sony | Music Center-toepassing moet zijn geïnstalleerd
  • De speakers moeten zijn verbonden met uw Android- of iOS-apparaat

Bestandsinfo

Bestandsnaam

• Firmware-update naar versie 1.12

Bestandsversie

• 1.12

Releasedatum

• 06-04-2021

Voorbereiding

De firmwareversie controleren

Als de versie wordt weergegeven als 1.12 of lager, raden we u ten zeerste aan de firmware bij te werken. Als u twijfelt, kunt u gemakkelijk controleren welke firmwareversie u momenteel hebt:

1. Schakel de speaker in.
  2. Start de Sony | Music Center-toepassing.
  3. Sluit uw speaker aan op de Sony | Music Center-toepassing.
  4. Selecteer Settings (Instellingen).
  5. Selecteer System (Systeem).
  6. Controleer de firmwareversie (nummers in het rode vak).
    Huidige firmwareversie van de luidspreker

Downloaden en installeren

De software wordt automatisch bijgewerkt naar de nieuwste softwareversie als het apparaat via een Wi-Fi-netwerk met internet is verbonden. Als u een updatebericht ontvangt wanneer u verbinding maakt met de Sony | Music Center-toepassing , volgt u de instructies om de update uit te voeren. De software-update wordt van tijd tot tijd aangeboden wanneer er een nieuwe functie beschikbaar is of er een update is vereist voor stabiliteit tijdens het gebruik.

Belangrijke kennisgeving

• U kunt de automatische software-update niet uitschakelen.
  • Eerdere versies van de software kunnen niet worden teruggehaald.
  • Schakel het apparaat niet uit en bedien het niet tijdens het bijwerken.
  • Voor het installeren van de software-update dient u akkoord te gaan met de licentieovereenkomst voor eindgebruikers van Sony (EULA).
  • Software voor dit product wordt automatisch bijgewerkt van tijd tot tijd en u kunt deze automatisch bijgewerkte software niet zelf downloaden of weigeren.
  • Tijdens de update knippert het aan-uitlampje (groen) snel en tijdens het downloaden van de updategegevens knippert het LINK-lampje (oranje) tegelijkertijd.