Van toepassing op model

Deze informatie geldt voor de volgende modellen:

• SRS-RA3000
  • SRS-RA5000

Over deze download

Voordelen en verbeteringen

• Ondersteuning toevoegen voor de Alexa Multi-room Music-functie

BELANGRIJK: U moet deze firmware-update uitvoeren om de muziekdistributieservice met Chromecast built-in te kunnen blijven gebruiken. Deze wordt automatisch geïnstalleerd op een moment dat er een actieve netwerkverbinding beschikbaar is en het apparaat niet wordt gebruikt.

Eerdere voordelen en verbeteringen

Bekijk vorige voordelen en verbeteringen

Systeemvereisten

• Een Android-apparaat (V5.0 of nieuwer) of een iOS-apparaat (iOS 11.0 of nieuwer)
  • Een actieve internetverbinding
  • De nieuwste versie van de Sony | Music Center-toepassing moet zijn geïnstalleerd
  • De speaker moet zijn verbonden met uw Android- of iOS-apparaat

Bestandsinfo

Bestandsnaam

• Firmware-update naar versie 1.43

Bestandsversie

• 1.43

Bestandsgrootte

• SRS-RA3000: 195 MB (204 837 088 bytes)
  • SRS-RA5000: 241 MB (253 649 120 bytes)

Releasedatum

• 08-03-2022

Voorbereiding

De firmwareversie controleren

Als de versie wordt weergegeven als 1.43 of lager, raden we u ten zeerste aan de firmware bij te werken. Als u twijfelt, kunt u gemakkelijk controleren welke firmwareversie u momenteel hebt:

1. Schakel de speaker in.
  2. Start de Sony | Music Center-toepassing.
  3. Koppel uw speaker met de Sony | Music Center-toepassing.
  4. Selecteer Settings (Instellingen).
  5. Selecteer System (Systeem).
  6. Controleer de firmwareversie (nummers in het rode vak).
    Huidige firmwareversie van de speaker

Downloaden en installeren

De software wordt automatisch bijgewerkt naar de nieuwste softwareversie als het apparaat via een Wi-Fi-netwerk met internet is verbonden. Als u een updatebericht ontvangt wanneer u verbinding maakt met de Sony | Music Center-toepassing, volgt u de instructies om de update uit te voeren.
Opmerking: De software-updates wordt van tijd tot tijd aangeboden wanneer er een nieuwe functie beschikbaar is of er een update is vereist voor stabiel gebruik.

Belangrijke kennisgeving

• U kunt de automatische software-update niet uitschakelen.
  • Eerdere versies van de software kunnen niet worden teruggehaald.
  • Schakel het product niet uit en bedien het niet tijdens het bijwerken.
  • Voor het installeren van de software-update dient u akkoord te gaan met de licentieovereenkomst voor eindgebruikers van Sony (EULA).
  • Software voor dit product wordt van tijd tot tijd automatisch bijgewerkt en u kunt deze automatisch bijgewerkte software niet zelf downloaden of weigeren.
  • Tijdens de update knippert het aan-uitlampje (groen) snel en tijdens het downloaden van de updategegevens knippert het LINK-lampje (oranje) tegelijkertijd.