Van toepassing op model

Deze informatie geldt voor de volgende modellen:

• PS-HX500

Over deze download

Voordelen en verbeteringen

De Hi-Res Audio Recorder is een toepassing waarmee u audiotracks van een vinylplaat kunt opnemen naar de computer in een indeling met hoge resolutie en heeft de volgende functies:

• Nieuwe functie van Hi-Res Audio Recorder Ver.1.1.4
    • macOS Big Sur (11) wordt nu ondersteund.
      OPMERKING: als er een dialoogvenster met betrekking tot microfoontoegang bij het de eerste keer opstarten wordt weergegeven, moet u toegang tot de microfoon toestaan. Raadpleeg Na de update de informatie hieronder.

Vorige voordelen en verbeteringen

Bekijk eerdere voordelen en verbeteringen

Bestandsinfo

Bestandsnaam

• Hi-ResAudioRecorder_1.1.4.pkg

Bestandsversie

• 1.1.4

Bestandsgrootte

• 4.6 MB (4 566 434 bytes)

Releasedatum

• 13-04-2021

Systeemvereisten

Besturingssystemen

Hi-Res Audio Recorder is compatibel met de volgende versies van Mac OS:

• Mac OS X 10.9, 10.10 of 10.11
  • macOS Sierra (10.12), macOS High Sierra (10.13)
  • macOS Mojave (10.14), macOS Catalina (10.15), macOS Big Sur (11)

OPMERKINGEN:

• De goede werking van Hi-Res Audio Recorder is niet gegarandeerd in de volgende gevallen:
    • op computers met een van de hieronder vermelde besturingssystemen
    • op zelfbouwcomputers, computers met een besturingssysteem dat door de gebruiker werd bijgewerkt en computers met meerdere besturingssystemen
    • met de energiebesparende functies van de computer: Sluimerstand of Slaapmodus (Stand-by)

Computerhardware

Hi-Res Audio Recorder is compatibel met de volgende hardware:

• Schermresolutie: 1.024 x 768 pixels of hoger
  • Apparaat voor audioweergave: vereist

Wij kunnen de goede werking niet op alle computers garanderen, ook al voldoen ze aan de bovenstaande systeemvereisten.

Downloaden en installeren

Download- en installatie-instructies

1. Klik op de knop Download (Downloaden).
  2. Het installatiebestand wordt opgeslagen in de map die u als doelmap hebt aangeduid in de browserinstellingen. Standaard wordt het bestand opgeslagen in de map Downloads.
  3. Dubbelklik op het installatiebestand Hi-ResAudioRecorder_1.1.4.pkg dat u op de computer hebt opgeslagen. Het installatiepakket wordt uitgepakt.
  4. Het scherm Welcome to the Hi-Res Audio Recorder (Welkom bij Hi-Res Audio Recorder) wordt weergegeven. Klik op Continue (Doorgaan).
  5. Het scherm Software License Agreement (Licentieovereenkomst) wordt weergegeven. Bevestig de tekst van overeenkomst en klik op Continue (Doorgaan).
  6. Klik op Agree (Ik ga akkoord) om de overeenkomst te aanvaarden.
  7. Het scherm Select a Destination (Selecteer een bestemming) wordt weergegeven. Selecteer een schijfstation en klik op Continue (Doorgaan).
  8. Specificeer vervolgens het installatietype. Bij een standaardinstallatie wordt automatisch het interne vaste schijfstation geselecteerd. Als u de installatie op een ander station wilt uitvoeren, klikt u op Change install location... (Installatielocatie wijzigen...). Selecteer de bestemming en klik op Install (Installeren).
  9. Als het aanmeldingswachtwoord wordt gevraagd, typt u het wachtwoord en klikt u op Install Software (Software installeren).
  10. Het scherm Installing Hi-Res Audio Recorder (Hi-Res Audio Recorder wordt geïnstalleerd) wordt weergegeven en de installatie wordt gestart.
  11. Wanneer de installatie is voltooid, wordt het scherm The installation was successful (De installatie is voltooid). weergegeven. Klik op Close (Sluiten) om het installatieprogramma te sluiten.

Na de update

U kunt Hi-Res Audio Recorder starten zoals hieronder.
Start de Finder en dubbelklik in Applications (Toepassingen) op Hi-Res Audio Recorder.

OPMERKING: nadat de toepassing is gestart en u het volgende dialoogscherm ziet, klikt u op de knop OK.

Als u op de knop Don't Allow (Niet toestaan) klikt, kunt u geen audiotracks opnemen.
Selecteer vervolgens System Preferences → Security & Privacy → Privacy → Microphone (Systeemvoorkeuren → Beveiliging en privacy → Privacy → Microfoon) en selecteer Hi-Res Audio Recorder in de lijst met apps aan de rechterkant.

Vragen en antwoorden

Probleemoplossing

Installatie mislukt:

• Zorg dat u een computer gebruikt met een van de ondersteunde besturingssystemen.
  • Controleer of er genoeg ruimte beschikbaar is op het vaste schijfstation. Voor de installatie is ongeveer 100 MB vrije schijfruimte vereist. Als er niet genoeg vrije schijfruimte is, moet u niet-benodigde bestanden verwijderen.

De computer herkent de aangesloten platenspeler niet:

• Koppel de USB-kabel los en start de computer opnieuw op. Controleer dat de computer volledig is opgestart en sluit vervolgens de platenspeler op de computer aan met de USB-kabel.
  • Doorloop de hieronder beschreven stappen om te controleren of de naam van de platenspeler wordt weergegeven in System Information (Systeeminformatie):
    • Sluit de platenspeler op de computer aan en schakel hem in.
    • Klik op Over deze Mac in het Apple-menu.
    • Klik op Overzicht en klik vervolgens op Systeemrapport.
    • Klik op USB onder Hardware en controleer of PS-HX500 wordt weergegeven.

Hi-Res Audio Recorder start niet:

• Het is mogelijk dat uw computer niet goed werkt. Start een andere toepassing en controleer of die normaal werkt.
  • Het is mogelijk dat uw computer niet goed werkt. Start de computer opnieuw op.
  • Controleer dat Hi-Res Audio Recorder juist geïnstalleerd is.
    • Start de Finder en controleer of Hi-Res Audio Recorder wordt weergegeven in Applications (Toepassingen).
  • Als Hi-Res Audio Recorder niet juist geïnstalleerd is, moet u de installatie van de toepassing ongedaan maken en de toepassing opnieuw installeren.