Van toepassing op model

Deze informatie geldt voor de volgende modellen:

• SRS-HG1

Over deze download

Voordelen en verbeteringen

• Verbetert beveiligde communicatie

BELANGRIJK: U moet deze firmware-update uitvoeren om de muziekdistributieservice van Chromecast built-in te kunnen blijven gebruiken. Als u de update niet handmatig installeert, wordt deze automatisch geïnstalleerd op een moment wanneer er een actieve netwerkverbinding beschikbaar is en de speaker niet wordt gebruikt.

Vorige voordelen en verbeteringen

Bekijk eerdere voordelen en verbeteringen

Bestandsinfo

Bestandsnaam

• Firmware-update naar 6.28

Bestandsversie

• 6.28

Releasedatum

• 29-07-2021

Voorbereiding

De firmwareversie controleren

Als de versie wordt weergegeven als 6.05 of ouder (SRS-HG1) 6.14 of ouder (SRS-HG10), raden we u ten zeerste aan de firmware bij te werken.
Als u twijfelt, kunt u gemakkelijk controleren welke firmwareversie u momenteel hebt:

Opmerking: In de onderstaande afbeelding wordt het scherm van SRS-HG10 gebruikt.

1. Maak verbinding met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw smartphone met de Sony | Music Center-app (SongPal).
  2. Start de Sony | Music Center-app (SongPal) op uw smartphone.
  3. Selecteer uw speaker.
  4. Selecteer Settings (Instellingen).
  5. Selecteer Other Settings (Overige instellingen) (voor SRS-HG1) of Systeem (voor SRS-HG10).
  6. Bevestig de firmwareversie van uw speaker.

Downloaden en installeren

De software-update is beschikbaar op internet (netwerk). Volg de volgende stappen.

BELANGRIJK:

• Als het power-lampje groen blijft knipperen, zelfs nadat u de aan-uitknop hebt ingedrukt, drukt u op de knop RESET aan de onderzijde van het apparaat.
  • Controleer of uw apparaat via de USB-netadapter is aangesloten op een voedingsbron voordat u de update uitvoert.

Opmerking: U kunt niet naar de laatste software bijewerken, als de set NIET met het internet (netwerk) is verbonden.

1. Sluit aan op een voedingsbron.
    • Gebruik de USB-netadapter en de meegeleverde micro-USB-kabel om de DC IN 5V-poort aan te sluiten op een stopcontact.
    Opmerking: De software-update kan niet worden uitgevoerd als het apparaat alleen op batterijen werkt .
  2. Verbinden met internet (netwerk)
    • De Sony | Music Center-app (SongPal) verbinden met uw mobiele apparaat
    • Verbinden via Wi-Fi Protected Setup (WPS)
    • Verbinden via een pc

Opmerking: Raadpleeg voor meer informatie de handleiding van het apparaat
  3. Als de speaker is ingeschakeld, drukt u op de knop (aan/stand-by) om deze uit te schakelen.
  4. Steek de stekker van de netadapter in een stopcontact.
    Opmerking: De software-update kan niet worden uitgevoerd wanneer het apparaat alleen op batterijen werkt
  5. Druk op de knop (on/standby) om het apparaat in te schakelen.
  6. Wacht tot de LINK-indicator ophoudt met knipperen en oranje blijft branden. Wanneer een software-update beschikbaar wordt, licht de knop WPS/UPDATE op
  7. Tik op de knop WPS/UPDATE en houd deze ingedrukt totdat u pieptonen hoort. Wanneer de software-update start, begint de knop WPS/UPDATE te knipperen.
    Opmerking: De speaker werkt niet terwijl de update bezig is.
  8. Het knipperen (interval en kleur) van de knop WPS/UPDATE verandert tijdens de update.
  9. De knop WPS/UPDATE wordt uitgeschakeld en de speaker schakelt automatisch naar de stand-bymodus of de BLUETOOTH/Network stand-bymodus nadat de update is voltooid.
  10. Controleer de versie door de stappen te volgen onder De firmwareversie controleren om te bevestigen of de update is gelukt.

Vragen en antwoorden

Alle functieled's branden

De software-update is mislukt. Druk op de knop (on/standby) om de speaker uit te schakelen en schakel hem daarna weer in. Zorg dat de speaker met het internet is verbonden en dat de knop WPS/UPDATE brandt. Start de update opnieuw.