Van toepassing op model

Deze informatie geldt voor de volgende modellen:

• HAP-S1
  • HAP-Z1ES

Vereiste downloads

Lees deze sectie voordat u het bestand downloadt.

Het bestand HAPMusicTransfer_13009060.exe moet worden gedownload naar een nieuwe map op uw computer.
Controleer of er geen andere bestanden dan het gedownloade bestand in de map staan.

Over deze download

Voordelen en verbeteringen

HAP Music Transfer for Windows is een toepassing om muziekbestanden van uw computer naar de HDD-audiospeler over te zetten.

• De knoppen Explorer HAP (HAP-verkenner) en Help (Help) worden toegevoegd aan de Setup-console (Instellingen)
  • Verbetert de overdracht van bestanden naar het apparaat

Systeemvereisten

Besturingssystemen

• Windows 10
  • Windows 8.1

Bestandsinfo

Bestandsnaam

• HAPMusicTransfer_13009060 voor HAPS1

Bestandsversie

• 1.30

Bestandsgrootte

• 5.58 MB

Releasedatum

• 24-11-2015

Voorbereiding

Belangrijke opmerkingen

• Tijdens de installatie van dit bestand moet u ervoor zorgen dat u bent aangemeld als de Beheerder of als een gebruiker met beheerdersrechten.
  • Sla uw werk op en sluit alle andere programma's af om er zeker van te zijn dat andere programma's de installatie niet verstoren. Sluit alle toepassingen op de taakbalk af voordat u verdergaat.
  • Het wordt ten zeerste aangeraden dat u deze gebruiksaanwijzing afdrukt, zodat u deze tijdens het installatieproces kunt raadplegen.

Downloaden en installeren

Systeemvereisten

Deze software vereist een computer die voldoet aan de volgende systeemvereisten:

Opmerking: Deze software wordt niet ondersteund op computers met geüpgradede besturingssystemen of multi-boot-omgevingen.

• Een van de volgende Microsoft Windows-besturingssystemen:
    • Windows 10
    • Windows 8.1
  • Schermresolutie: 1024 x 768 of hoger
    Opmerking: De werking van deze software wordt niet gegarandeerd voor alle computers, ook al voldoen ze aan de bovenstaande systeemvereisten. Bovendien worden de volgende systemen niet ondersteund:
    • Zelfgebouwde computers of besturingssystemen
    • Geüpgradede besturingssystemen
    • Multi-boot-omgevingen
    • Omgevingen met meerdere monitoren

Download- en installatie-instructies

De procedure is gewijzigd om het beveiligingsniveau te verbeteren.

1. Download het bestand HAPMusicTransfer_13009060.exe naar een nieuwe tijdelijke map (schrijf de naam van de map op) op uw computer.
  2. Ga naar de map waarin het bestand is gedownload. Controleer of er geen andere bestanden dan het gedownloade bestand in de map staan. Dubbelklik op het bestand HAPMusicTransfer_13009060.exe.
  3. Klik op Ja of Doorgaan wanneer het scherm Gebruikersaccountbeheer verschijnt.
  4. Klik in het scherm Welcome to the InstallShield Wizard for HAP Music Transfer (Welkom bij de InstallShield Wizard voor HAP Music) op Next (Volgende).
  5. Lees in het dialoogvenster License Agreement (Licentieovereenkomst) de overeenkomst, selecteer als u hiermee akkoord gaat I accept the terms of the license agreement (Ik accepteer de voorwaarden in de licentieovereenkomst) en klik op Next (Volgende) om door te gaan.
  6. Selecteer in het scherm Select Type (Type selecteren) Complete (Volledig) en klik vervolgens op Next (Volgende).
    Opmerking: Als u de locatie van de installatie wilt wijzigen, selecteert u Custom (Aangepast) en klikt u op Next (Volgende).
  7. Klik in het scherm Ready to install the Program (Klaar om het programma te installeren) op Install (Installeren).
  8. Het scherm Setup Status (Status installatie) toont de voortgang van de installatie. Wacht tot de installatie is voltooid.
  9. Klik in het scherm InstallShield Wizard Complete (InstallShield Wizard voltooid) op Finish (Voltooien) om het installatieprogramma af te sluiten.

Opmerking: Als Yes, I want to launch HAP Music Transfer now (Ja, ik wil HAP Music Transfer nu starten) is aangevinkt, wordt de toepassing HAP Music Transfer gestart nadat het installatieprogramma is afgesloten.

De installatie van HAP Music Transfer for Windows is voltooid.