Over deze download

Voordelen en verbeteringen

Deze cameradriver is bedoeld voor het uitvoeren van de software op computers met Mac OS 11 of 12. Dit is van toepassing op de camera-update die Mac OS 11 of 12 ondersteunt en updates zonder een koppeling naar deze pagina worden niet ondersteund.

Systeemvereisten

Besturingssystemen

• Mac OS 11, 12

Computerhardware

• Mac-computers met Apple Silicon

Downloaden en installeren

Instructies voor installatie

Klik op de knop Download (Downloaden) om de cameradriver te downloaden. Ga terug naar de hoofdpagina Firmware Update (Firmware-update) voor de installatie- en update-instructies en volg de procedure.

• Downloadbestand: Camera_Driver_2110a.dmg
  • Bestandsgrootte: 158 KB (158 277 bytes)