Over deze download

Voordelen en verbeteringen

Deze cameradriversoftware is bedoeld voor gebruik van de camera met computers met MacOS 11, 12 of 13 en is alleen van toepassing op camera-updates die aan deze pagina zijn gekoppeld. Deze driver wordt niet ondersteund door camera-updates zonder koppeling naar deze pagina.

Systeemvereisten

Besturingssystemen

• macOS 11, 12, 13

Computerhardware

• Mac-computers met Apple Silicon
  • Mac-computers met een Intel-processor

Downloaden en installeren

Instructies voor installatie

Klik op de knop Download (Downloaden) om de cameradriver te downloaden. Ga terug naar de hoofdpagina Firmware Update (Firmware-update) voor de installatie- en update-instructies en volg de procedure.

• Downloadbestand: Camera_Driver_2110a.dmg
  • Bestandsgrootte: 158 KB (158 277 bytes)