Van toepassing op model

Deze informatie geldt voor de volgende modellen:

• SEL100400GM

Wanneer u een van de modellen PXW-FS7M2, UMC-S3C, UMC-S3CA of ILME-FR7 gebruikt, downloadt u dit bestand en raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van elk model voor installatie-instructies.

Over deze download

Voordelen en verbeteringen

• Verbetert de beeldstabilisatie bij gebruik met de camera ILCE-7RM5
  • Verbetert stabiliteit bij gebruik

Eerdere voordelen en verbeteringen

De volgende voordelen en verbeteringen zijn ook opgenomen in deze update.

• Verbetert de prestaties van continue automatische scherpstelling (AF-C) bij het inzoomen wanneer verbonden met de ILCE-9
    Opmerking: Vereist de nieuwste firmware-update voor de camera ILCE-9.

Bestandsinfo

Bestandsnaam

• Web_MemoryCard_Update_SEL100400GMV3D.exe

Bestandsversie

• 03

Bestandsgrootte

• 823 KB (843 346 bytes)

Releasedatum

• 08-11-2022

Downloaden en installeren

Instructies voor installatie

Klik op de knop Download (Downloaden) om het updatebestand te downloaden en raadpleeg vervolgens de gebruiksaanwijzing van de camera voor de installatie-instructies.