Artikel-ID : 00153062 / Laatst gewijzigd : 14-04-2021Afdrukken

Hoe kan ik een thuisnetwerkserver instellen om foto's, muziek en films in al mijn kamers te delen?

  Door uw computer of netwerkopslagapparaat in te stellen als thuisnetwerkserver, kunt u foto's, muziek en video's via uw thuisnetwerk streamen naar een ontvanger, zoals een tv, tablet, smartphone, PlayStation of Blu-ray-speler.

  Zowel de server als de ontvanger moeten de thuisnetwerkfunctie ondersteunen. Om te controleren of uw apparaten van Sony de thuisnetwerkfunctie ondersteunen, controleert u de gebruiksaanwijzing.

  Voor besturingssystemen met Windows (afhankelijk van uw besturingssysteem en voorkeur) volgt u een van de onderstaande koppelingen om uw thuisnetwerkserver in te stellen.

  • Gebruikt u de software Windows Media® Player 12 en het besturingssysteem Windows®7 of 8 of 8.1, volg dan deze procedure.
  • Voor Macintosh- en Linux-besturingssystemen kan Serviio worden gebruikt.

  OPMERKINGEN:

  • De software van derden die hierboven wordt aanbevolen, wordt voor uw gemak aangeboden en moet op uw eigen risico worden gebruikt. Sony ondersteunt of garandeert de betrouwbaarheid van niet-geleverde software van derden niet.
  • Indien u problemen ondervindt bij het instellen van de server of het afspelen van inhoud, kunt u proberen om een oplossing te zoeken in het algemene ondersteuningsforum van Serviio of het speciale Sony Serviio-forum.

  Nadat u de thuisnetwerkserver hebt ingesteld, volgt u de configuratie-instructies voor uw thuisnetwerkapparaat om verbinding te maken met de server.