Artikel-ID : 00197498 / Laatst gewijzigd : 02-09-2020

Koppelen van iOS-apparaten (iPhone, iPad enzovoort)

Op deze pagina vindt u de instructies om uw iOS-apparaat (iPhone, iPad enzovoort) te koppelen met uw Bluetooth-audioapparaat.

1. Tik op Settings (Instellingen).
    2. Tik op Bluetooth.
    3. Tik op Bluetooth-instellingen en stel Bluetooth in op ON (Aan). Als de Bluetooth-functie al is ingesteld op ON (Aan), stelt u de functie één keer in op OFF (Uit) en meteen daarna weer op ON (Aan).
    4. Bekijk de apparaatlijst in OVERIGE APPARATEN en selecteer het relevante audioapparaat.

OPMERKING: Als een sleutel (of toegangscode, PIN-code, PIN-nummer, wachtwoord enzovoort) is vereist, voer dan '0000' in.