Voeding
USB-voeding (geen externe voeding)
Opslagtemperatuur
‐20 tot 60 °C (‐4 tot 140 °F)
Vochtigheid tijdens gebruik
10% tot 90% (zonder condens)
Interface
High Speed USB (USB 2.0)
Compatibele besturingssystemen
Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 Professional - Mac OS 9.0x, 9.1x, 9.2x, Mac OS 10.1‐10.6.x (Mac OS 10.0x wordt niet ondersteund)
Buitenmaten
Circa 20,9 x 9,5 x 67,4 mm
Opslagvochtigheid
10% tot 90% (zonder condens)
Software (downloaden)
File Rescue, x‐Pict Story
Type poort
USB-poort type A
Bedrijfstemperatuur
0 tot 35 ℃
Accessoires
Gebruiksaanwijzing
Capaciteit (GB)
16*
Gewicht
Circa 11,5 g
Compatibele apparaten
Computers uitgerust met USB-poort type A en Windows OS - Macintosh uitgerust met USB-poort type A
*1 GB = 1 miljard bytes.
Een deel van het geheugen wordt gebruikt voor gegevensbeheerfuncties. De bruikbare opslagcapaciteit is minder dan de hoeveelheid die op het apparaat/de verpakking wordt weergegeven.
led-indicator
Beschikbaar