Artikel-ID : 00198549 / Laatst gewijzigd : 09-05-2018

Sony USB-stick geeft de volgende fout: This device can perform faster (Dit apparaat kan sneller werken)

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als de foutmelding [This device can perform faster] (Dit apparaat kan sneller werken) verschijnt na het plaatsen van het USB 3.0-compatibele MicroVault™-opslagapparaat in een USB 3.0-compatibele poort op uw computer, is het opslagapparaat mogelijk niet volledig in de USB-poort geplaatst.

Volg deze stappen om het probleem op te lossen:

1. Verwijder het opslagapparaat uit de USB-poort.
  2. Als het USB-opslagapparaat een intrekbare USB-connector heeft, zorg er dan voor dat de connector volledig is uitgetrokken.

MicroVault

3. Plaats het USB-opslagapparaat voorzichtig en met matige kracht terug in de USB-poort.