Artikel-ID : 00206666 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Voice Search

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Raadpleeg het gedeelte waarin staat op welke producten en categorieën dit artikel van toepassing is.

De functie voice search (zoeken via spraak) helpt u inhoud te vinden door te luisteren naar uw gesproken zoektermen. Om de functie Zoeken via spraak te kunnen gebruiken, hebt u een internetverbinding nodig.

Wanneer u gebruikmaakt van een app, worden zoekresultaten in de app weergegeven op uw tv-scherm. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van apps waarin de functie Zoeken via spraak kan worden gebruikt:

• Google Play Store: U kunt zoeken naar beschikbare apps in de Google Play Store.
  • Google Play Movies & TV: U kunt zoeken naar inhoud die beschikbaar is in Google Play Movies & TV.
  • YouTube: U kunt zoeken naar inhoud die beschikbaar is op YouTube.
  • Tv-uitzending: Tv-programma's met betrekking tot uw zoekwoord worden weergegeven op het tv-scherm.

OPMERKING: Als de app die u gebruikt niet wordt ondersteund door de functie Zoeken via spraak, worden zoekresultaten van YouTube-content getoond.

Hoe gebruik ik de functie Zoeken via spraak?

1. Druk op de knop  (MIC) of  de knop (Google Assistant) op de afstandsbediening van de tv, afhankelijk van uw tv-model.
  2. Spreek in de microfoon aan de bovenkant van de afstandsbediening en noem bijvoorbeeld een filmtitel.

*Google, Android, Google Play, YouTube en andere merken zijn handelsmerken van Google LLC.