Artikel-ID : 00149361 / Laatst gewijzigd : 24-01-2018

De tv geeft YouTube-inhoud weer die op een ander apparaat werd bekeken

    Als het Google-account dat u voor een ander apparaat gebruikt, ook voor uw tv is geregistreerd, wordt de volgende informatie met uw tv gedeeld.

    • Geschiedenis van bekeken YouTube-video's/aanbevolen video's
    • Google Play Films, Google Play Music en andere 'Mijn'-bibliotheken (aankopen, enz.)

    Er kan slechts één Google-account voor de tv worden geregistreerd. Als u dus niet wilt dat deze informatie op uw tv wordt weergegeven, maakt en registreert u een nieuw Google-account, speciaal voor uw tv.

    U wijzigt uw Google-account door de registratiegegevens voor uw huidige Google-account te verwijderen en vervolgens een ander account toe te voegen. Google-accounts wijzigen .