Artikel-ID : 00202414 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Menu Start voor Android TV van Sony (Android 8.0 Oreo)

Wanneer u op de knop HOME van de afstandsbediening drukt, wordt het menuscherm Start van de tv weergegeven. Vanuit het menu Start kunt u zoeken naar inhoud en aanbevolen inhoud, apps en instellingen selecteren.

[A] Zoeken, Meldingen, Ingangen en Instellingen

IconBeschrijving

Voice Search/toetsenbord op het scherm: Voer trefwoorden in met behulp van de microfoon op de afstandsbediening of met het toetsenbord op de tv en zoek naar verschillende soorten inhoud.
    OPMERKING: Voor meer informatie over de functie Voice Search, zie:
    Hoe gebruik ik de functie Voice Search?

Meldingen: Worden weergegeven wanneer er sprake is van meldingen, zoals wanneer er een verbindingsprobleem is. Het getal geeft het aantal meldingen aan.
    Ingangen: Hiermee kunt u overschakelen naar een invoerapparaat dat op de tv is aangesloten.
    Instellingen: Hiermee kunt u verschillende instellingen voor de tv configureren.

[B] Apps

Geef uw favoriete apps weer.

• De lijst met apps weergeven:
      Als u  Apps selecteert of op de knop APPS drukt op de afstandsbediening, wordt er een lijst met geïnstalleerde apps weergegeven.
    • Apps downloaden:
      Selecteer Google Play Store in de lijst met apps.
      Apps die u installeert worden weergegeven in de lijst met apps.
    • Een app toevoegen aan uw favorieten:
      Selecteer Add app to favourites (Een app toevoegen aan uw favorieten) om een app aan uw favorieten toe te voegen.
    • De volgorde van apps wijzigen/Een favoriete app verwijderen:
      Als u een toegevoegde app selecteert en de knop  op de afstandsbediening ingedrukt houdt, kunt u de volgorde wijzigen of een favoriet verwijderen.

[C] Volgende afspelen

In Volgende afspelen ziet u inhoud zoals videoprogramma's die u nog niet had afgekeken, de volgende aflevering of nieuwe seizoenen van uw favoriete tv-programma's en de inhoud die u zelf hebt toegevoegd aan Volgende afspelen.

OPMERKINGEN:

• U kunt inhoud toevoegen aan Volgende afspelen door inhoud op een willekeurig kanaal te selecteren en vervolgens de knop  op de afstandsbediening ingedrukt te houden.
    • Niet alle services en inhoud kunnen worden toegevoegd aan Volgende afspelen.

[D] Kanalen

De rijen onder [B] Apps worden 'Zenders' genoemd. Hier kunt u aanbevolen inhoud van videostreamingdiensten kijken.
    [C] Volgende afspelen is ook inbegrepen in Zenders.

[E] Zenders aanpassen

Zenders aanpassen wordt gebruikt om de geselecteerde zenders weer te geven of te verbergen.
    OPMERKING: Om terug te keren naar het menu Start drukt u op de knop BACK op de afstandsbediening.

Problemen oplossen:

• Ondervindt u problemen?
      Tips en oplossingen voor verschillende problemen en overige ondersteuningsinformatie is beschikbaar door op de knop HELP op de afstandsbediening te drukken door of het pictogram  Help in de lijst met apps te selecteren.
    • Wanneer u geen internetverbinding hebt
      Wanneer uw tv is aangesloten op internet worden beschikbare services en apps weergegeven in het menu Start. Wanneer echter de internetverbinding verbroken is, worden 'Wi-Fi is not connected' (Wi-Fi is niet aangesloten), 'Unable to access Internet' (Geen toegang tot internet) of 'Ethernet is not connected' (Ethernet is niet aangesloten) weergegeven op het televisiescherm.
      Door DETAILS te selecteren wordt het menu Netwerkinstellingen weergegeven op het televisiescherm.
      U moet verbinding maken met internet voordat het bericht verdwijnt.

*Android, Android TV en Google Play zijn handelsmerken van Google LLC; Oreo is een handelsmerk van de Mondelez International, Inc.-groep.