Artikel-ID : 00116872 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

Firmware- en software-updates voor uw Sony Android-tv

Om het meeste uit uw Sony Android-tv te halen, raden we met klem aan dat u de tv altijd bijgewerkt houdt met de laatste firmware- en software-updates van zowel Sony als Google. Met nieuwe en verbeterde functies, verbeterde prestaties van uw tv, oplossingen voor programmeerfoutjes en meer, zorgen de firmware- en software-updates ervoor dat u kunt genieten van de best mogelijke ervaring.

Bijwerken

De volgende veelgestelde vragen (FAQ) geven uitleg over de voordelen, procedure en instellingen voor het bijwerken van uw Sony Android-tv.