Artikel-ID : 00116912 / Laatst gewijzigd : 06-08-2019

Een Chrome-browsertabblad met uw tv casten vanaf uw computer

OPMERKINGEN:

• U dient de meest recente versie van de Chrome-browser te gebruiken om te kunnen casten met een Google Chrome-browser.
    • Bij het casten van een tabblad geeft de tv het Google Chrome-tabblad weer. Controleer de systeemvereisten om functies voor het projecteren van webpagina's, afbeeldingen en diavoorstellingen niet te beperken.
    • Het casten van een website die de Google Cast-functie ondersteunt is niet hetzelfde als het casten van een tabblad met een Chrome-browser.
    • Verbind uw Android TV en uw computer met hetzelfde netwerk om Google Chrome-tabbladen te casten.

Volg deze stappen als u de Chrome-browser al hebt gedownload op uw computer.

Controleer of uw Google Chrome-browser up-to-date is

1. Start de Chrome-browser.

OPMERKING: Als u een update van Chrome moet uitvoeren, volgt u deze stappen om te zien of er updates zijn.

1. Klik rechtsboven in de Chrome-browser op Menu Chrome-menu.
      2. Klik op Settings (Instellingen).

instellingen

3. Klik op About (Over).

OPMERKING: De pagina About (Over) bevat de softwareversie van de Google Chrome-browser of informatie over beschikbare updates

Een Google Chrome-browsertabblad casten

1. Start de Google Chrome-browser.
    2. Klik rechtsboven in de Chrome-browser op Menu Afbeelding.
    3. Klik op Cast... (Casten...).

casten

OPMERKINGEN:

• Zodra u op Cast... (Casten...) hebt geklikt, verschijnt het pictogram voor casten naast het pictogram voor Menu menu en verschijnt er een venster met Cast To (Casten naar).

pictogram voor casten

• Als u websites of apps, zoals de Netflix-service, YouTube-video's, Stan, Presto of Quickflix, cast, tikt u op het castpictogram in de app of op de website.
    4. Selecteer het tv-model.

Tv-selectie

OPMERKING: Het Google Cast-pictogram rechtsboven in de Chrome-browser wordt blauw Afbeelding als Google Cast is verbonden met de tv.