Artikel-ID : 00198433 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Welke apps zijn beschikbaar voor de Android TV's van Sony?

In dit artikel vindt u informatie over het volgende:

1. Welke apps zijn beschikbaar voor de Android TV's van Sony?

2. Hoe kan ik zien welke apps zijn geïnstalleerd op de Android TV van Sony?

1. Welke apps zijn beschikbaar voor de Android TV's van Sony?

U kunt zien welke apps kunnen worden geïnstalleerd op de Android TV van Sony in de Google Play Store.

OPMERKINGEN:
      • De Google Play Store geeft op de Android TV van Sony alleen apps weer die worden ondersteund door de tv. Apps die niet worden getoond, worden momenteel niet ondersteund. Niet alle apps voor andere Android-apparaten (zoals smartphones) kunnen worden gebruikt in combinatie met de tv.
      • Apps kunnen worden aangeschaft via de Google Play Store als u bent aangemeld met uw Google-account. Apps die u al hebt betaald en geïnstalleerd op uw mobiele Android-apparaten kunt u gratis installeren op de Android TV van Sony, als er een equivalent beschikbaar is.

Er zijn twee manieren om te zien welke apps beschikbaar zijn:
        1. Kijk in het HOME-menu van uw tv

Als u al een Android TV van Sony hebt, kiest u de Google Play Store-app in het Apps-menu. Vervolgens kunt u door alle weergegeven apps bladeren.
          *Uw startscherm kan afwijken, afhankelijk het model, de regio en de beschikbare apps.
        2. Controleer de beschikbaarheid via computer, tablet of smartphone
          Ga op een computer, tablet of smartphone naar de website Android TV-apps voor een overzicht van de nieuwste apps die beschikbaar zijn voor Android TV's.

OPMERKING: Op de website Android TV-apps kunt u ook de beschrijving en beoordelingen van de apps bekijken voordat u ze downloadt.
    2. Hoe kan ik zien welke apps zijn geïnstalleerd op de Android TV van Sony?

1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
      2. Selecteer Settings (Instellingen).
      3. Selecteer Apps in de categorie TV.
      4. Ga naar Downloaded apps (Gedownloade apps) of System apps (Systeemapps).