Artikel-ID : 00155654 / Laatst gewijzigd : 11-12-2018

Hoe kan ik terugkeren naar het scherm met de tv-zenders of schakelen tussen de diverse ingangen?

Er zijn drie manieren om terug te keren naar het scherm met de tv-zenders vanuit het HOME-menu of om te schakelen tussen uitzendingen (DTTV/satelliet) en externe ingangen:

1. Selecteer eerst Ingangen in het Home-scherm en vervolgens het pictogram van wat u wilt bekijken.
    2. Druk op de knop INPUT op de afstandsbediening en selecteer de gewenste ingang in de lijst.
    3. Druk op de afstandsbediening op de knop TV.

OPMER
    KING: De eerste methode is alleen beschikbaar bij gebruik van een touchpad-afstandsbediening. (Niet alle tv's hebben een touchpad-afstandsbediening. Voor meer informatie raadpleegt u de handleiding bij het product.)